Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KiPE działający dłużej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed wciśnięciem start w maple alt + ctrl + del ustawiamy priorytet MapleStory.exe na powyżej czasu rzeczywistego. Klikamy start, czekamy na GameMon.des i ustawiamy jego priorytet na najniższy. Mi działa w porywach do 5ciu minut, ewentualnie dostaję czasami D/C jak czymś spamuję. :P

PS. W folderze PCOMs mam też DynamicCRC jakby ktoś pytał. o.O

wielkość sygny

Opublikowano
Przed wciśnięciem start w maple alt + ctrl + del ustawiamy priorytet MapleStory.exe na powyżej czasu rzeczywistego. Klikamy start, czekamy na GameMon.des i ustawiamy jego priorytet na najniższy. Mi działa w porywach do 5ciu minut, ewentualnie dostaję czasami D/C jak czymś spamuję. :P

PS. W folderze PCOMs mam też DynamicCRC jakby ktoś pytał. o.O

użyj do tego KiBypass + DynamicCRC no i powinieneś być do 15~30minut w grze z KiPe :P przynajmniej tak czytałem.

ahh mi to nie działa nawet nie zauważę GameMon.des w procesach :P (tak szybko sie odpala :P)

Opublikowano

Było cos takiego jak empty process ,zeby sie gg wolniej ladowac , empty process zzeral 99% mocy obliczeniowej precesora :P

Juz jakis czas tego uzywano do hackowania (ale nie wiem niestety na czym dokladnie polegalo , chyba injectowanie gg crc)

2 + 2 = 5

• Dodaj nową pozycję...