Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Proszę pomocy BF3 aktywacja

Zn1.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Wczoraj zakupilem sobie BF3 w media expert. Przychodze do domu instaluje jest dobrze zainstalowano origina wpislaem kod znalazlo BF3 w originie przechodze dalej zainstalowalo sie odpalam a tu jeszcze trzeba aktywowac z konta EA ( trzeba zalogowac sie tam danymi co w originie ? ) ja utworzylem nowe konto EA po czym sie loguje wpisuje kod i wyskakuje komunikat : Nie możesz aktywowac gry BF3 na tym komputerze za pomoca wybranego konta origin. Odszukaj klucz aktywacyjny i aktywuj swoja gre za pomoca swojego konta Origin."(to wyskakuje pozniej na poczatku jest to :Wprowadzony klucz produktu nie moze zostacwykorzystany do aktywowania tej gry) Tylko ze jak sie rejestrowalem w origin to nie bylo ze mam podac swoj adres e-mail tylko rodzica czy na ten mam sie logowac sam juz nie wiem co mam zrobic a po drugie BF3 jest od 16 lat a ja mam 16 za 20 dni wiec moze dlatego taki blad. Jeszcze jedno jak sie loguje na Origina to adress e-mail ktory podalem czyli rodzica nie wchodzi ale moge sie zalogowac przez ORIGIN ID.

PROSZE O POMOC WIEM ZE SA TAM INNE TEMATY ALE TO DLA MNIE WAZNE DAJE LIKE ZA KAZDA DOBRA POMOCNA WYPOWIEDZ

Z gory DZIEKUJE...

Opublikowano

Dla każdego to ważne, napisz do supportu gry z prośbą o zmianę daty urodzenia podanej przy rejestracji na +18, wybierz sobie datę i najzwyczajniej napisz, że się pomyliłeś.

Opublikowano

Mam napisac do polskiego supprotu ? i czy ktos by mogl pomoc w napisaniu :D wiem ze to dla kazdego wazne ale najwazniejsze pytanie czy ja wgl mam adress e-mail na swoim koncie origin ? bo chyba nie podalem przy rejestracji konto rodzica tak jak wymagano

Opublikowano

Czyli to jest jedno i to samo ale jak ja sie zaloguje skoro tylko moge sie zalogowac z Origin ID a e-mailu na origin nie mam tylko rodzicow ktory nie wchodzi. Nie wiem co robic ;/

Opublikowano

Podal by ktos link z góry dziekuję

Gdy zrobilem inne konto i wzialem ze mam ukonczone 18 lat mozna wpisac wlasny e-mail jezeli mamy zaznaczone ponizej 18 podajemy adres e-mail rodzica i wtedy sa problemy prosze o link do supportu pier PL z gory dziekuje i o co mam ich poprosic zeby zminili mi wiek czy co jestem zielony w tych sprawach :D

Opublikowano

Zadzwoń do nich ;) Właśnie to zrobiłem i problem rozwiązany. Gościu zapyta Cie o podstawowe rzeczy takie jak datę, którą przypisałeś do tego konta, 4 pierwsze cyfry kody seryjnego poczym poda Ci n owy klucz.

Opublikowano

OK dzieki ci i o takich ludzi mi chodzi konkrety :D a wtedy zakladam nowe konto origin? i wpisuje nowy klucz ? i wtedy plyty sa juz zbedne i tak chyba ? sory za to "i" :D

Jest git dzwonilem i bd nowy kod :D

Opublikowano
a wtedy zakladam nowe konto origin? i wpisuje nowy klucz ? i wtedy plyty sa juz zbedne i tak chyba ?

Jak chcesz, płyt nie trzeba, skoro masz już zainstalowaną grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...