Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angel Beats, Clannad, Clannad AS, Another, Bleach.

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeema.

Jest jakiś miły fanatyk Anime? :D Jest ktoś, kto oglądał te, które są w temacie?

Jesli tak, to proszę o opinie ;)

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Oglądałam ;-) Bleacha skończyłam bo strasznie nie lubię tasiemców. Clannad i Clannad SA oglądałam baaardzo dawno temu. Na klinówce ryczałam jak idiotka :D Another mam zamiar bo jest to nowa produkcja ;-) A AB to tak, jak Clannad, bardzo dawno temu :P

Opublikowano

Wszystkie widziałem ;P

Clannad właśnie kończę ^^

Another i Angel Beats to stosunkowo nowe anime, jednak oba świetne.

ZABRANIAM ZDRADZANIA WREDZI KOŃCÓWKI ANOTHER!

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Buhahha. Zaraz wam zdradzę całe Another < zua ja >. Wredna, jak zaczniesz oglądać Another, to uwierz, zdziwisz się, jak zobaczysz ostatni odcinek :D.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jak komuś nie pasuje, to nie musi się tutaj wypowiadać ;-) Tyle ode mnie.

Buhahha. Zaraz wam zdradzę całe Another < zua ja >. Wredna, jak zaczniesz oglądać Another, to uwierz, zdziwisz się, jak zobaczysz ostatni odcinek :D.

Nie no, w ogóle zero spoilera :D Pewnie jakiś całkowity zwrot akcji, albo taka paranoja, jak w School Days.

Opublikowano

Przecież można sprawdzić ;)

Poza tym prośby o dział były już od pewnego czasu, po prośbie Enzila stwierdziłem, że utworzyć i wypróbować dział testowo to nie grzech ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

z tych tylko Anothera oglądalem :D a historia tam rzeczywiście pogmatwana :D ale fajna kreska, jest troche brutalności, oczywiście nie jest hellsing ultimate, ale zawsze coś :D

a dział może być fajny, sam kiedyś dałem w propozycjach zrobienie go :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Clannada żadnego nie oglądałem, bo jakoś nie przypadł mi do gustu, Bleacha skończyłem przed ostatnim arcem bo czytałem mange, AB oglądałem stosunkowo dawno i naprawdę była warta uwagi, no a Another też jeden z lepszych w roku :)

Opublikowano

AB dość tania i ckliwa historia, jednak jest całkiem sympatyczna. ;) Jak najbardziej za.

C i C:AF musisz obejrzeć. Dla mnie najlepszy romans/dramat.

Another zaś średniak z bardzo dobrym początkiem i równie szybkim oraz słabym potoczeniem się akcji. BTW. sam opening tego animca jest spojlerem. :P

Opublikowano

Angel Beats - kreska ok, muzyka dobrze "wtłoczona" w anime i dobrze zrealizowana fabuła. Choć i tak czekam na kontynuację ;D Ale nie zmienia to faktu, że na mojej liście te anime stoi wysoko.

Clannad i Clannad AS nie oglądałem, więc nie skomentuje...

Antoher to z kolei bardzo tajemnicze anime, które trzyma człowieka do końca, choć końcówka dla mnie jest wymyślona jedynie na potrzeby tego anime... Nie mniej jednak nie było tam zbytniego przedłużania, a akcja działa się cały czas (bez jakiś tam zatrzymań...).

I bleach największy tasiemiec o czym pisałem już w innym temacie.

Oglądałem jedynie z tego Bleach'a. O reszcie nawet nie słyszałem.

Mało oglądasz, za mało ;D

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

teraz zetmana zacząłem oglądać, w połowie jestem, mógłbym polecić, no ale jeszcze nie skończyłem :D powiem tyle że po pierwszym odcinku zanosiło sie na ecchi, ba pedofilią zawiało xD ale przy drugim był już zonk :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

AB świetne, podobało mi się :)

Zaraz biorę się za Another, jeszcze nigdy o tym nie słyszałem xD

Btw. Nie wiem czy admini i GM też mają paski ostrzeżeń, ale jak tak to 5% za spam by się należało ^^

Opublikowano

Przecież można sprawdzić ;)

Poza tym prośby o dział były już od pewnego czasu, po prośbie Enzila stwierdziłem, że utworzyć i wypróbować dział testowo to nie grzech ;)

ja tam jestem zna , trochę też zboczyliście z tematu :D , proponuję przypiąć tematy typu " twoje ulubione anime " " szybkie pytania " " jakie to anime " itd

mam nadzieje że ten dział testowy przetrwa , w końcu forum powinno się rozwijać :D

@topic : co do tematu to ichiban Ushiro no daimaou

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...