Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer Minecraft | PowerCraft [Automatyczne działki] [1.2.5] [FB]

BigJoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.png PowerCraft Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s21.mineserv.eu:34345

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 30

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Nie

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425578-U363900.png

[HeadAdmin]/[Technik] : NICEXDD

[HeadAdmin]: ProZiom

[HeadAdmin]: orp25

[Admin]: marcin

[Admin]: BigJoy

1337425590-U363900.png

Zapraszam ! Na serwerze mamy system automatycznych działek, a serwer wraz z komendami jest spolszczony w 70% !!!.

Wszelkie informacje znajdziecie na spawnie.

Opublikowano

Nie whitelista jest wlaczona tylko n pare godzin poniewaz jakis dran rozwalil nam spawn i troche okolic i trwaja prace nad mapa

Opublikowano

bardzo fajny serwer! Ładna mapa miła administracja jak weszłam na ten owy serwer wróciły mi się wspomnienia z wersji 1.6.5 kiedy zaczynałem grać ależ jak każdy serwer ma małe wady to są po kopiowane nie które budowle, ja spotkałem tylko jedna skopiowaną budowle z innej mapy ale i tam polecam ten serwer bo nie można żeby się zmarnował się

Opublikowano

ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!! NIE DLUGO POWSTANIE FORUM SERWERA !!

Up znaczy juz mamy 2 filmy ale jeszcze nowy wyjdzie za pare dni film na yt

Opublikowano

Poprostu serwer jest SUPER !!!!!!!! Polecam !!!!! WBIJAC WSZYSCY JESZCZE NA TAK FAJNYM SERWERZE NAPRAWDE NIE GRALEM A BYLEM NA WIELU SERWERACH. Polecam az nagram na swoim kanale reklame tego serwera ! Moj nick w grze to tykatol !

Opublikowano

Prosze o zbanowanie uzytkownika : CapthaPL , gdyz ma OP-a , tepa innych , niszy mape , sprzedaje vipy za free , POPRSTU TAK GRAC SIE NIE DA ! Z TYM MALYM GNOJEM , ROBI PULAPKI ITP !!!

Opublikowano

To tak capatha sie wbil nam na serwer przez jakies hacki dawal sobie op i gdzies to zglosimy co do pvp jest tylko na mapie surowcowej i na arenie pvp . A co do update to jeszcze troche liedy beda wszystkie pluginy . Przepraszam za tych gnojkow ktorzy sie wlamali dzis ale to nie nasza wina i tak tego nie zostawimy tylko gdzies sie poda . Zapraszam :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...