Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Format 7

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć all :) już na początku powiem Wam, że jestem zielony w te klocki... to tak :

Miałem viste, kuzyn informatyk powiedział, że się vista nie opłaca ( miałem viste oryginał ) i wgrał mi 7....

No i teraz z swoich powodów muszę zrobić formata... tak więc mam płytę 7 i cd key`a... no i co teraz zrobić ? krok po kroku... mógłby ktoś mi to opisać ?

Dodam, że jest to po angielsku więc najlepiej w obu wersjach :)

Z góry dzięki : ]

PS. Daje lajki za sensowne odpowiedzi ;x.

Pozdrawiam Piwko :-]

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

uruchom płytę i instaluj

polskie forum i jakoś nie widzę by ktoś kwapił się z instalką windowsa po angielsku skoro możesz sobie ustawić język jaki ci się podoba instalacji to dlaczego nie polski ? w każdym języku instaluje się tak samo windows

tematów o instalacjach nie brak w tym dziale i jak widać nawet nie chciało ci się zaglądnąć do jakiegokolwiek

jeżeli czegokolwiek nie wiesz masz support Microsoftu tam tez możesz zaglądnąć i poczytać dokładnie o wszystkim , jeśli nie masz legalnego to już twój problem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...