Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3] Pliki serwerowe by SlawoCraft

SlawoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do SlawoCraft te pluginy można pobrać a nie kase wyłudzasz -.-

Owszem można pobrać. Pluginy dopiero będą gdzieś tak za tydzień. A ja mam gotowe do pobrania. Wysyłasz sms , podajesz mi nick z forum i wysylam ci na pw link do pobrania paczki z bukkitem i pluginami spolszczonymi.
Opublikowano

@up

1642-6t.jpg

Ja mam bukkita na full wersje Minikraft 1.8 chce ktos kupic? Sms tylko 30 zl :)

@powazniej

Chyba sobie zartujesz ze ktos Ci wysle Sms'a? chyba ze jakies banany ktore nie maja na co wydawac kasy od rodzicow i maja tak male mózgi jak ich peniski :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nieźle się uśmiałem! Fake jak nie wiem, skoro nie ma pluginów dostępnych to nie możliwie by on miał działające, nie radzę, próbuje wyłudzić kase. :D

Opublikowano

Nieźle się uśmiałem! Fake jak nie wiem, skoro nie ma pluginów dostępnych to nie możliwie by on miał działające, nie radzę, próbuje wyłudzić kase. :D

Gdy się posiada bukkita to pluginy nie problem :) Godzie
Opublikowano

Gdy się posiada bukkita to pluginy nie problem :) Godzie

Uważaj, bo Ci ktokolwiek uwierzy w takie brednie. Nie możliwe, byś miał craftbukkita, jeżeli jeszcze nie powstał pod 1.3, to nie ma szans, by Ci ktoś go udostępnił prywatnie.

Opublikowano

Wchodzę na serwer a ten .... ekhm.... spamuje linkiem do mpc i nic więcej... Proszę Cię, nie ośmieszaj się bo nie ma jeszcze bukkita a co dopiero pluginów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...