Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOSTALE SE: Koreanskie IP

Chappi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo!

A więc chciałbym się was spytać o DOBRE koreańskie ip narazie mam takie:

IP:220.88.76.197

Port:808

Jest ono dobre jednak troszke się laguje.

Pozatym trochę długo się loguje do gry ;d

Więc jak znacie lepsze IP koreańskie piszcie!.

Opublikowano

Te ip to jedne lepszych ip ale podam ci jeszcze 2 które mi działają :)

IP: 115.68.6.241

Port: 80

----------------------------

IP: 61.35.0.39

Port: 6515

Opublikowano

Co z was za idioci za przeproszeniem.. Zaloguj sie do gry na tym twoim koreanskim ip i gdy bd przy wyborze serwa wylacz zupelnie program.. Wtedy grasz na swoim necie i jesli jest szybki to nie laguje..

//Sory ale jak byś wiedział nie obrażamy userów :/ //szymek111

Opublikowano

A u mnie jest tak , że jak włączam proxfiera checkuje ip i sie zatrzymuje na połowie, i po jakimś czasie zawsze failed,czemu tak sie dzieje?:<

Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like !

Opublikowano

Napewno coś źle robi. Opisz nam dokładnie w 1 poscie, a najlepiej nagraj szybki filmik i uploadnij nam go

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Wiec tak troche inny pytanie ale zwiazane z Tematem , chodzi o to ze jak sie zmieni ip to szybciej gra chodzi czy jak ?? znalazlem tut tutaj ale nie bardzo rozumie o co chodzi z taz zmiana ip

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

To proste. Korea, zablokowała grę na IP z poza Korei czyli my polacy z IP pochodzącym z polski nie mamy dostępu do serewera. Oczywiście w sieci wszystko się znajdzie więc są programy do zmiany ip dzięki którym jesteśmy tak jakby KOREAŃCAMI ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Ale zaraz... Jeśli chcesz się zalogować na SE to Nie trzeba koreańskiego IP. Trzeba znać KSSN żeby się zarejestrować. Nie ma znaczenia skąd masz IP

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Ale zaraz... Jeśli chcesz się zalogować na SE to Nie trzeba koreańskiego IP. Trzeba znać KSSN żeby się zarejestrować. Nie ma znaczenia skąd masz IP

To ty chyba nie byłeś w tym dziale miesiąc. Przeczytaj starsze tematy...

Ma ktoś działające IP?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...