Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Treasure Hunt Clicker by Android

vandal1519

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Treasure Hunt Clicker by Android

Jest to auto klikacz,jak używać?

Odpal gre, daj najmniejszą rozdzielczość i włącz tryb okienkowy

Odpal trainera od GMZ i Treasure Hunt Clicker

Zbierz 14/15 klejnotów przy włączonej opcji z trainera - F11,następnie w T.H.C ustaw ilość dni która ma ci nabić i wciśnij go.

Teraz zdobądź ostatni klejnot i gotowe bot będzie za Ciebie klikał w restart do dnia 1.

DOWNLOAD

http://speedy.sh/39ThQ/THClicker.rar

Skan http://virusscan.jotti.org/de/scanresult/7447a66a2ff86fa929932169a0b1ae542f8ef698

Intel Core i5 2500k 3,30 GHz , Kingston HyperX Grey Edition 8GB , Gigabyte GA-P67A-D3-B3 , GTX 550 1GB

NET : http://www.speedtest.net/my-result/4295787876

Opublikowano

Dziala pod Viste 32 bit trzeba uruchomic jako administrator ppm uruchom w trybie administratora i gitara cieszymy sie hakiem pod 32 bit

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Super działa ;D dziex twoja instrukcja mi pomogła ;D

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

działa na XP :) 32 bity :) a nawet 16 bit przynajmniej mi działa LAJK :)

Tylko że jest jeden minus : NIE KLIKA !!! jak włączyłem hack miałem 600 dzień z tamtym hakciem bo se poklikałem trochę i z 5 dni mnie nie było i włączyłem hack pozbierałem diamenty i mam 1 DZIEŃ wyłączyułem grę i nadal 1 dzień

Jak ktoś che mieć 600 dzień a nawat 1300 bo ja miałem taki :) to trzeba klikać !!!

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

@Pitch_Black

Chodzi mi raczej o to, czy musze stracić serię (mieć czerwoną) i odpalic bota, zebrac diamenty, czy moge kontynuowac serię(mieć zieloną) i zadziała? Czy moge mieć 1 dzień czy więcej? Na 1 dni nie ma przycisku reset wiec jak zresetowac : O

Opublikowano

Ja nie musiałem stracić serii, wiem bo robiłem.

A dostał już ktoś bana za to ?

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

Może mi ktoś opisać co ten hack robi dokładnie wiem, że zbiera te klejnoty czy diamenty ale czy można dostać dzięki niemu tylko 1 nagrodę czy więcej ??

A i mam pytanie bo zazwyczaj na 4 i 5 dniu jest ikona samochodu i czy tam jest samochód for ever ? proszę o odpowiedz nowy jestem ^^

Opublikowano

To jest bor który nabija nam dni poszukiwania diamentoów przy czym daje nam exp kasę i masę dobrych części.Dzięki niemu możemy szybko nabic lvl i mieć max kasy.

To nie jest ikona samochodu tylko skill'a który w danym dniu jest do wygrania.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...