Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim jest dziewczyna z trailer'a

krzychucs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka mam pytanie nie grałem w Diablo i chcesie spytać kim jest dziewczyna z Trailer'a ?? jak spada kometa to jest ... i na jednym filmie na YT chyba widziałęm że gdzies ona była i sę przemieniła w Diablo ( chyba nie pamiętam ;P )

Opublikowano

Aha dzięki ale jeszcze jedno to w ona jest tak powiem zamieszana w diablo 3??? xD

No odgrywa istotna role w fabule, ale nie chce ci spoilerowac, wiec pytaj, czy chcesz cos jeszcze wiedzie

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Aha dzięki ale jeszcze jedno to w ona jest tak powiem zamieszana w diablo 3??? xD

W poprzednich częściach jej nie było, tylko w trójce jest. Odgrywa ona istotną rolę w pierwszym akcie, razem szukacie jej matki która potem okazuje się złą.

Admin Cienia
Opublikowano

Lea ostatecznie ginie zostając opentana przez diabolo, który wciela się w jej ciało. Ostatecznie matk,a córka jak i wujeczek cain nie żyją, no i nasz kochanny warriv leży martwy na samym początku gry :<

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

z opętaniem przez Diablo to nie do końca tak ;) jej ciało jakoby pochłania duszę Mefista Balla Diablo Azmodana Beliala powstaje coś na kształt diablo ;) a samo siebie nazywa legionem ;)

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Lea odgrywa bardzo ważną rolę w grze. Na koniec 3 aktu Adria, jej matka, mówi, że zawsze była wierną sługą Diablo. Zdradza grającego i Tyraela, pozwalając Diablo wejść w ciało Lei. Następnie Lea przychodzi pod Diamentowe Wrota w Królestwie Niebios, po czym zmienia się w Diablo i walczy z Imperiusem.

Cytat Lei o Adrii sprzed jej domu

Ludzie mówili, że była wiedźmą choć nigdy w to nie wierzyłam

Ja myślę, że Lea zawsze była wspólnikiem Diablo, o czym świadczy jej magiczna moc (Akt 2), choć możliwe, że naprawdę się tego nauczyła od Adrii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...