Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kim grac?

PanKao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam duzy dylemat bo chce grac jedna postacia gunner albo commando ktory jest lepszy na dalsza mete bo chce juz sporo kaski wydac na bf.Nie piszcie ze kazda po kolei tylko ktora wybrac?

Opublikowano

Zależy od indywidualnych upodobań. Gunner nie potrzebuje wsadzania kasy w niego, wystarczy sr mg + bazooka i możesz grać.

Na dłuższą metę... Jak dobijesz 30 na jednym to zaczniesz grać na drugim.

Opublikowano

Znaczy ja tym jednym bede juz do konca gral a pojawia sie wszystko nowe ale ktora postac mozna lepiej rozwinac i lepiej killac i lepszy score?

Opublikowano

Znaczy ja tym jednym bede juz do konca gral a pojawia sie wszystko nowe ale ktora postac mozna lepiej rozwinac i lepiej killac i lepszy score?

Znowu, wszystko zależy od umiejętności. Czujesz się mocny w celowaniu to mando. Wolisz strzelać we wszystko co się rusza, bierz gunnera.

Opublikowano

Chodzi o to kim miales najlepsze staty? a ja wciaz nie wiem kim grac

Ale chyba zagram gunnerem to najlepsza postac jest.

Opublikowano

Czyli mowisz ze soldier,ale nim sie troche slabo gra a cm to mam pytanie co to jest?znaczy w soldier trzeba inwestowac bo slabe bronie ma ale chyba kommando wole

Ale jesli zolnierz najlepszy to nim zagram

Opublikowano

Na gunner nie musisz wydawać dużo kasy, wystarczą ci podstawowe karabiny np. szwajcar a dla soldiera trzeba kupić uber/super bronie ale ja gram mando ;)

Opublikowano

cm = combat medicine

Każdemu idzie inaczej, nie ma dobrej odpowiedzi. Sam musisz pograć i sprawdzić co najlepiej Ci leży. Każdy ma inne upodobania i nikt Ci nie powie, która klasa jest najlepsza, bo takiej nie ma. Gra jest na tyle zbalansowana, że każdą profesją można dobrze grać.

Opublikowano

Ja na mando mam niezłe staty, a ze specjalnie dobrych broni nie korzystam. Jeżeli chodzi o frakcje to jaką chcesz bo bronie taki same.

Opublikowano

Mando na początku łatwo się gra,ale później jak się już wbije np.10 lvl to już normalny nożyk i smakosz lub dalekopał nie da już rady.W Mando trzeba wyładować całkiem dużo kasy na uber/super bronie.

258101b92660b.png
Opublikowano

no walsnie chce kase wpakowac ale w soldiera i nie wiem najakiej frakcji grac?

Przecież to się niczym nie różni, który Ci się bardziej podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...