Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 w 1

IronWeasel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DWA w JEDNYM bo przydatne z pożytecznym!

własny hack naszego forum!

czyli:

Sposób na reklamę forum z korzyścią dla jego userów :) i nie tylko

-> Zrobienie HACK'A (nawet NOMENU) o NAZWIE naszego FORUM - ( mpcforum.pl <3 ) - to

byłoby po prostu...

-> ...doskonałym sposobem na rozreklamowanie forum! i to a dodatek:

- u nas w Polsce :) dobra opinia szybko nas rozreklamuje i przyciągnie userów

- a nawet jeżeli hack by sie sprawdził tzn:

* nie lag'ował

* nie crash'ował

* był kompatybilny zarówno z win XP jak i Vista/7

mógł by stać się też popularny pośród graczy ( hacker'ów xD) na całym świecie ;]?

- może posiadać nawet najprostsze, ale najczęściej używane funkcje jak: #

*gps

*norecoil

*5 slot

(ew. coś jeszcze na sam początek, a z czasem wzbogacić go o kolejne funkcje)

_

# Doskonale sprawdziło by się nawet w wersji nomenu.

Wiadomo, ktoś musiał by wsiąść na siebie "brzemię odpowiedzialności" za program oraz cały projekt i poświęcać swój czas ( no, a z tego co widziałem i takich na forum nie brak jnp Adrenalina.pl czy nawet areq94pl ). Pisaniem i update'ami, może zajmować się przecież nie tylko jedna osoba, a kilka, więc nawet gdy jedni są pozbawieni możliwości wprowadzania poprawek, mogą to zrobić pozostali współtwórcy. Ja sam chętnie bym w tym uczestniczył, gdyż mam już doświadczenie w tym temacie, niestety kompletny brak czasu uniemożliwia mi nawet zagranie wieczorem po powrocie do domu więcej niż jednego meczyka w naszego warroka :(

Czekam w tym temacie na wasze opinie oraz sugestie... a może nawet na konkrety? :)

18706.png
Opublikowano

hmmm mamy prawie 600 tys użytkowników , jesteśmy jednym z największych for w polsce , userow z kazdym dniem przybywa a jak ktos z naszego forum robi hacka to i tak dodaje nazwe mpcforum.pl ;)

Mysle ze temat zbedny wiec zamykam. Jesli jednak moderator zadecyduje inaczej to niech otworzy temat ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...