Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Terraria map generator

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie o to chodzi ;)

Nie ma zewnętrznego generatora światów, ale możesz wyrównać teren etc. edytorem mapy.

Polecam TEdit:

https://github.com/BinaryConstruct/Terraria-Map-Editor/downloads

Opublikowano

To pierwsze to program dzięki któremu można oglądać świat gdzie co jest np.surowce.latające wyspy itp.

@A co do tematu to nie ma takowego programu jedynie tak jak Hinar napisał TEdit i wyrównujesz teren

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Tak, po lewej są różne narzędzia, np. do usuwania bloków, "malowania" blokami, zmiany biomu konkretnego obszaru itp.

Obsługa przypomina prosty program graficzny :)

Opublikowano

To dobre przed wejściem na świat zrobię to co będzie potrzebne do mojej wizji. Tylko który plik z tego linku pobrać?

Opublikowano

To dobre przed wejściem na świat zrobię to co będzie potrzebne do mojej wizji. Tylko który plik z tego linku pobrać?

Najnowszy, na samej górze.
Opublikowano

Ok zobaczę to.

Pobrałem i nic uruchamiam instalator coś się ładuje instalator się wyłącza i nic.

Dobra jednak działa ale tego nie ogarniam.

Opublikowano

ref

Czy ktoś by pomógł? Nie ogarniam tego programu.

Sprecyzuj dokładnie w czym można Ci pomóc. Tak to każdy może napisać. Napisz czego dokładnie nie rozumiesz. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nie rozumiem niczego. Umiem włączyć wczytać mapę i zmienić nazwę npc. Narazie wykopałem dziurę na mapie dynamitem ale chciałbym ją zalać wodą a trick z nieskończoną wodą trwałby za długo. Więc jak dać wodę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...