Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dwumiejsciowy Hornet

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czytam na różnych forach, i wyczytałem, że ma być dwumiejscowy odrzutowiec w Armored Kill, lecz połowa osób mówi, że tak, a druga, że nie. Więc jest cos wiadomo na ten temat dokładniej? Raczej są to porządne i zaufane strony/fora więc tak się zastanawiam. Na trailerze chyba nie było nic takiego tam widać?

Opublikowano

No o AC-130 to wiem, też się nad tym zastanawiałem i nawet napisałem posta, ale większość mówiła o czym innym. Więc nie wiem.

Opublikowano

Nie będzie żadnych hornetów nowych. Z nowych pojazdów: Niszczyciele czołgów[2S25 Sprut(rus) M1128 Mobile Gun System(usa, coś jak Stryker)], wyrzutnie rakiet[M142 HIMARS(usa) BM-21(rus)], AC-130 Spectre Gunship (Pilot AI, 3 działa do kontrolowania przez graczy 25mm i bodajże 75mm a także działo przeciwlotnicze. Można się w nim respić jako strzelec albo od razu na spadochronie) oraz sławny z poprzednich części Quad Bike.

Opublikowano

Żadne zaufane strony/fora nie pobiją głosu dystrybutora gry.

Po prostu czekać, może na jakieś screeny na podstawie, których będziemy mogli coś określić i przede wszystkim, że wypowie się w/w człowiek w tej sprawie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...