Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gmail/youtube

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za pewnie w ustawieniach... Klikasz na swój nick czy tam coś i masz Konto albo ustawienia gdzieś powinno być tylko nie wiem czy to się wgl da zmienić.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

https://accounts.google.com/EditUserInfo?hl=pl

Następnie tutaj:

https://mail.google.com/mail/?shva=1#settings/accounts

Szukasz "Wyślij pocztę jako:" i zmieniasz.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Gdy wysyłasz maila? To ten drugi link jest od tego.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Nie na youtube.Mam podany normlany nick typu aksk12 ,podałem kanał zupełnie nie znanemu mi gościowi i on podał mi moje prawdziwe nazwisko..Gdzie tego szukać?Dodam jeszcze ,że gdy wejdę innym kontem na youtube mam napisane Kanał użytkownika xaxaxax przykładowo.A on jakoś znalazł moje dane.Jak mam to zmeinić?

Opublikowano

Podaj mi link do tego kanału na PW, to zobaczę o co chodzi :O.

Czekaj, zobaczę w ustawieniach youtube gdzie co zmienić.

1323206721-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...