Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile potrzeba defa, dmg na diabły(av2)

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się zastanawiam ile musiałbym mieć dmg, obrony żeby dawać sobie radę w av2 tak bym mógł już tam expić?

Nie licząc bufka, tak jaklby go tam nie było.

Mam bon 20% na diabły ale w tradycyjnym hełmie +6 :/

I zamierzam kupić trute +6/7 średnie 25%+

Jestem mentalem

Opublikowano

800 defa + 2,5k z hita z buta(kryt)

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

Czekam na więcej odp.

@up

jeśli tak by było to w sumie tylko dobije skille, no i bufek :/ A te hity, bo spr. to wyniosłoby mi 900 bez kryta, musiałbym mieć bon na dibały, to jak brać ten tradycyjny hełm +6 z bonem 20% na diabły? i czy go ulepszać? bodzime? ;p

Opublikowano

Według mnie to 1000+ defa i dopiero można myśleć.

PS: Silne Ciało na P?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Każdy mówi że def tam wadzi a jednak nie , przy 800 defa (wp) średnio zbieram spota (spot bez magistrantów- nie mam nno i tylko 20 diably) , mentalem możesz więcej defa wyciągnąć. Ale def t nie wszystko musisz mieć jeszcze sporo abs na strzaly i abs na miecze nie zawadzi.

I postaraj się o buffa 30/35%

wipek.pl

Opublikowano

moze zacznijmy od tego...

jaki masz lvl? najlepiej +75

ile obecnie masz defa z silnym ciałem?(wiesz, im wiekszy def tym przeszywka wchodzi) najlepiej tak z 600-1000. jak masz powyzej(w co wątpie) to nie expij z silnym.. nie ogarniesz z ta przeszywką.. (moze ogarniesz, lecz watpie)

jakie masz dmg obecnie? najlepiej +600

ile na strzały ? miecze ?(na miecze działa na wojowników i żołnierzy tylko, na komendantów nie) strzaly +30 i miecze +30 zeby ,,ogarniac''

ps. buffy muszą być najlepiej +30 %

i hp +15k

i skill TĄPNIĘCIE NAJLEPIEJ w ty przypadku na av2 mieć na ,,P" .. na +g1 jak masz tez jest dobrze.

i nno jeszcze

przydala by sie tez tarcza na 61 +8 +9 z bonem na blok i helm na 60 dla woja z blokiem ciosow i looz

na diabły najlepiej +40 .. jak masz 60 to miodzio

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

ja Ci powiem tak. Na mentala to około 75% na diabły, truta sr 25+ KD+4 , buffki blogo, pomoc 35%+.

Jezeli tego buffa bedziesz mial to 760-790 defa wystarczy.

Dodatkowo zrób min. 10% do pż, 25% strzaly i 15 blok.

Zalezy ile wyciagasz defa z tym tradycyjnym jak mniej niz 750 to zalawt sobie upiora albo strachu na +6/7.

pozdrawiam.

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

jaki masz lvl? najlepiej +75 -75 ale teraz zbieram na ta trute i skille dobijam

ile obecnie masz defa z silnym ciałem?(wiesz, im wiekszy def tym przeszywka wchodzi) najlepiej tak z 600-1000. jak masz powyzej(w co wątpie) to nie expij z silnym.. nie ogarniesz z ta przeszywką.. (moze ogarniesz, lecz watpie) -z silnym na p wyjdzie 860 ale czeka na mnie jescze ulepsanie hełmu i stalki bo na +4 jest.

jakie masz dmg obecnie? najlepiej +600 Z upatrzoną trutą będę miał około 900 (26% średnie i kd potwora)

ile na strzały ? miecze ?(na miecze działa na wojowników i żołnierzy tylko, na komendantów nie) strzaly +30 i miecze +30 zeby ,,ogarniac'' na miecze 6%, na strzały 6% + kd uniku+4

ps. buffy muszą być najlepiej +30 % -buf to tragedia, nie wychodzil jak na arzie od poczatku gry z v2 i ma skille na m1 ;\ 0 do inta

i hp +15k -tez ciezko, mam teraz 9k

i skill TĄPNIĘCIE NAJLEPIEJ w ty przypadku na av2 mieć na ,,P" .. na +g1 jak masz tez jest dobrze. -juz 6 oz i nie weszedl jescze skill na m1 ;p

i nno jeszcze -jest

przydala by sie tez tarcza na 61 +8 +9 z bonem na blok i helm na 60 dla woja z blokiem ciosow i looz -lwia tarcza +9 zbonem (jakiś słaby 4% na zwierzaki czy cos takiego), hełm właśnie chce ulepszać i bonować przy okazji eventów

na diabły najlepiej +40 .. jak masz 60 to miodzio -Tylko 20% w tradycyjnym :\ Chce w tym hełmie na 60lvl właśnie szukać tego bonu

Opublikowano

diably najlepiej +60

+15k hp

strzaly i miecze +45 %

buffy +30 %

hity bez kryta najlepiej 900-1200 z krytem 3k

w helmie reg pz 30

def 700-900. z silnym. jak bedzie +1000 exp bez silnego...

nno w tarczy.

jak cos masz na innych forach poradniki jak zrobic eq dla mentala pod grote.

jak nie ogarniasz z buta to marmurkami exp :P

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Czy wy kiedykolwiek byliście w av2 na GLOBALU? Wątpię ;)

Ja 16k hp i 700 deffa bodziakiem ogarniam 3 grupki z buffem 30% ^,^

Musisz sobie załatwić dużo bloku/odbicie, odp na miecze, silny na diabły i buff 35%+.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Diabły najlepiej + 60 %. Kup Sobie lepszy hełm. Jesteś mentalem to kup żala ze śr +25%.dmg tak +2k Z Hita z krytem było by Dobrze.Bony zrób na Kryta i tarcze na NNO. Max pż wszędzie gdzie można to 2k pż i Postać Będzie idealna do av2 ;) Daj Lajka!

Opublikowano

A ja wam powiem tak moje doswiadczenie z privow jest taki zeby tam uciagnac cos trzeba miec z 800 defa i z hita walic przynajmjiej 1.200 bez kryta, no i oczywiscie buff

Opublikowano

jaki masz lvl? najlepiej +75

ile obecnie masz defa z silnym ciałem?(wiesz, im wiekszy def tym przeszywka wchodzi) najlepiej tak z 600-1000. jak masz powyzej(w co wątpie) to nie expij z silnym.. nie ogarniesz z ta przeszywką.. (moze ogarniesz, lecz watpie)

jakie masz dmg obecnie? najlepiej +600

ile na strzały ? miecze ?(na miecze działa na wojowników i żołnierzy tylko, na komendantów nie) strzaly +30 i miecze +30 zeby ,,ogarniac''

ps. buffy muszą być najlepiej +30 %

i hp +15k

i skill TĄPNIĘCIE NAJLEPIEJ w ty przypadku na av2 mieć na ,,P" .. na +g1 jak masz tez jest dobrze.

i nno jeszcze

przydala by sie tez tarcza na 61 +8 +9 z bonem na blok i helm na 60 dla woja z blokiem ciosow i looz

na diabły najlepiej +40 .. jak masz 60 to miodzio

hahah yeblem jak to przeczytalem . Po co sie tu wypowiadasz jak gowno sie znasz na metinie ??! Po co piszesz zeby najlepiej miec 75lv + skoro do groty trzeba miec +75 ?? :DD A tak wogole to def nie ma nic wspolnego z przeszywka :) zal mi sie robi jak czytam twoja wypowiedz :/
gunnersaurusrex.png?lol=0.6325990408658981
Opublikowano

Eh mowicie takie głupoty ze az głowa boli

jak graliscie tylko na privach to nie udzielac sie w sprawie PL bo to dwie rózne bajki

chcesz expic w av2 ale to tylko opłaca sie na czerwonych senatu na zwykłych to tylko drop

Co do eq i skilli

To tak Silne min g1 im wyzej tym lepiej (z silnym na P walo o 200 mniej niz g1 a przeeszywka tylko jest o 100 wieksza )

ktos pisał zeby nie włanczac silnego jak deff 1000+ kolejna bzdura im wiecej defa tym senatu mniej wali ja jak bym chciał to spokojnie 1300+ deffa wyciogne i senatu zwykłe nie bd biło wiecej niz 50 a szycia nie odczuje bo je szybciej zabije niz zdazy mi zadac powazny dmg

Duchowe min g1 najlepiej P

reszta skilli moze byc na m

co do tupka ktos pisał zeby był g1+ z tym sie zgodze sam mam g1 i zawsze wchodzi omdlenie

teraz eq z takim eq to nic tam nie zdziałasz ty masz tylko 20 diabły nie wiem czy 2 gropki zwykłych senatu dedniesz z buffem podstawa to wykonany biolog konarki i buff min30% i 60% grota jak na zwykłe i truta sr+30 +6 kd+4 80% to na ziny i przynajmiej z 30%na strzały na miecze nie potrzebne ci no i tarcza z nno jak na zinny i 12+k hp i hit w zwykłe 900-1000+ bez kryta bo senatu na Pl ma 12+k hp zwykłe z takim eq co masz to mało co zdziałasz z 40% na diabły i 800 defa bez buffa moze 1 grupke dedniesz

co do hełmu to nie opłaca go sie ulepszac na 20 defa stal mozesz spróbowac do 6/7 jak ma kd najlepiej załatw maske strachu+7 20 grota ebo+9 20 grota i srebrno+9 20 grota i wtedy cos zdziałasz bez bufa

wpierw zrób skille przynajmiej do g i eq zeby miec z15%bloku 30% strzały i 60% grota (na zwykłe) na ziny min 80% grota i buff to podstawa

ja mam takie eq sam bonowałem podczas eventu

maska strach 5b 20 grota

Ebo+9 5b 20 grota 10 strzały

branze syfa 20 grota

fenki+9 2k hp 15 miecze wymieniam na kozaki +9 5b hp + miecze

truta +6 sr31 kd+4 5b

tarcza lwia+9 5b 20dt nno

boga+9 2k hp i 15 strzały 5b kd+4

wsumie mam 24+bloku 25 strzały 60grota i po certach lvl 81 i wale z miecza 1,1 w zwykłe bez kryta i biore cały pierwszy spot na raz buff po 33%

skille silne p

duchowe p

walniecie g1

tupek g1

uderzenie reszta

ze skillami m10 i 20 grota z bufem na 75 1 grupki nie mogłem dednac

a body bez aury p nie wezmie wiecej niz 3grupki z bufem z takim samym eq co mental

Opublikowano

A ja gram mentalem na pl'u i powiem Ci tak

Nie wiem jakie eq trzeba na te setau co są na początku, ale jak ja expiłem na zin'ach (czerwonych) to miałem w całym eq:

-25 blok ciosu

-54 strzały

-18k pż

-80 diabły (+ truta 31 śr +7)

-15omdlenia

+BUFF Pomoc i Błogo po 47%

Expiło się średnio pod względem padania ;]

A po 2 jaki masz lvl ? Może lepiej iść na golemy ? Ja do 85 Wbijałem na golemach.

Pozdrawiam

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...