Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hacki typu Earbus czy Refined

Berbrutalek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich !!! :D Chciałem prosić o pomoc związaną z Team Fortress 2. Odkąd pamiętam szukam pewnych hacków typu Earbus , Refined i itp..związanych z darmowymi przedmiotami. Roznosi się oto że ile kroć bym bym szukał zawsze tylko znajduję strony typu :Aby pobrać plik należy wysłać sms o tresci na nr.. I musze bulić przeszło 10 zł gdzie nic stego i tak by nie było bo później okazuje się że tego pliku nie ma lub jest totalnie uszkodzony :( . Bardzo bym prosił o linki z tymi hackami działającymi w 100% lub też żeby nie zaśmiecać forum piszcie na muj e-mail : [email protected] Bardzo proszę o pomoc każdego kto wie coś na ten temat .. Dziękuję wrzystkim i każdemu z osobna !! :)

Opublikowano

Haha..

Nie istnieją takie hacki, jeśli jakiś widzisz jest to na 100% fake (oszustwo).

Pomyśl, jakby wyglądała ekonomia gry, gdyby coś takiego było ogólnodostępne?

Opublikowano

W sumie masz racje ale ja widziałem nie raz w internecie programy typu tf2gen . I tak proszę jeśli ktoś napotkał się na tego typu hacki to prosze o pisanie na muj e-mail : [email protected] . Podobne hacki także mile widziane dziekuję :D

Rozumiem co sobie myślicie że to gówna i olać bo to frajer nie ja naprawdę proszę o pisanie na muj e-mail : [email protected] jeśli ktoś tego typu lub podobne hacki napotkał.

Opublikowano

NIE MA TAKICH HACKÓW, DLATEGO CO NAJWYŻEJ KTOŚ CI WYŚLE KEYLOGGERA NA TEN EMAIL.

ZROZUM.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, aby sobie dodać itemy musiałbyś się wbić na serwery Steama i je shakować, czego raczej nie zrobisz więc dla Ciebie nie ma czegoś takiego jak itemgenerator itd ^^ @Piszę post po 03:00 ale ze mnie nołlajf ;pp

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...