Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup gry [Wejdź]

desher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema , jaką polecacie gre strzelanki? , myślałem nad zakupem Batlefield [wersja jakas] , i Call of duty 3-4 , może znacie jakieś lepsze? , jeśli nie to która polecacie z tych 2 BatleField czy Call Of Duty ?

/zakaz handlu

Opublikowano

Call of Duty Black Ops fajne, BF 3 słyszałem że też, a ARMA 1 i 2 bardzo realistyczne więc możesz się zastanowić.

Opublikowano

Anoizm , widziałem że na call of duty można grać multiplayer , są różne mody serwerów np. Zombie , a czy na Bf też jest podobnie?

/zakaz handlu

Opublikowano

mw2/mw2/black ops/bf3

reszta to xxxxx itp. :)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Ja polecam Bf3 . Moim zdaniem lepsze od CoD'a . Grafika bardzo ładna . Dużo fajnych broni . 4 klasy :) . Super się gra na multi . Jak będziesz kupował to sprawdź pierw czy spełnia twój komputer takie wymagania . Pozdrawiam :)

205mkw.png

Opublikowano

Bf3 jak najbardziej:

Zobacz ankietę na naszym forum

battflied = x

Mw3 = y

Single player =

x=0

y=1

Multiplayer

x=1

y=0

Klimat i rozgrywka

x=1

y=0

Łącznie

x=2

y=1

Więc wygrywa battlefield. Najlepsze, bo polskie w całości, super grafika, jedyna wada to w miarę krótki single.

Opublikowano

Battlefield 3 to tylko multiplayer, w dodatku miażdzący CODa MW3 w trzy dupy.

Kup Bfa 3

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

Polecam BF2, potrafi wciągnąć, po za tym ma ciekawe misje. Fajnie się gra na Xbox'ie

Co do BF3 to nie polecam ze względu na to, że komp musi mieć dobre wymagania sprzętowe, aby fajnie się grało, a tak to muli jak cholera.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam BF2, potrafi wciągnąć, po za tym ma ciekawe misje. Fajnie się gra na Xbox'ie

Co do BF3 to nie polecam ze względu na to, że komp musi mieć dobre wymagania sprzętowe, aby fajnie się grało, a tak to muli jak cholera.

Sory za odkop, ale nie pisz taki pierdół.

Jak twój komp nie wyciągnie tej gry to k***a nie odradzaj innym...

BF 3 jest genialną grą, a szczególnie dodatek close quarters, a za pół miecha wychodzi armored kill, z największymi mapkami w historii battlefielda.

wilk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...