Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czym nagrac pianino

swist2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nagrac pianino? Tak, żeby jakosc byla zajebista, jakbym sluchal na sluchawkach.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Musisz kupic sobie dobra kamerke i dobre mikro, najlepiej jakies z wyzszej polki zeby ci nie szumialo itd. Mozesz tez sciagnac wirtualne pianino na kompa i tam to sobie zagrac, nagrac i bedzie dobrze gralo :)

61093c6efb.png

Opublikowano

UP:

Gratuluję ujemnej inteligencji.

Top;

Nie preferuję nagrywania patelnią.

Najlepsze są mikrofony studyjne.

Jeśli na nie Cie nie stać, może w Twoim mieście jest szkoła muzyczna, tam powinny być dobrej jakości mikrofony(jeśli to jest lepsza szkoła)

Bo wtedy jakość będzie zajebista do słuchania na słuchafonach.

Opublikowano

Musisz kupic sobie dobra kamerke i dobre mikro, najlepiej jakies z wyzszej polki zeby ci nie szumialo itd. Mozesz tez sciagnac wirtualne pianino na kompa i tam to sobie zagrac, nagrac i bedzie dobrze gralo :)

Problem w tym, że jak gram bez słuchawek, to nie jest już ten sam dzwięk.sJesg gorszy, może dlatego, że gram małym pomieszczeniu, ale jak zaloze sluchawki, to jest idealnie. Mozna czyms nagrać, jakby ze słuchawek? Chyba wiesz o co chodzi. Jesli chodzi o wirtualne piano, to raczej tego utworu tam nie zagram, bo jest super trudny. Szybki, dużo akordów i trzeba grać to z odpowiednia artykulacją, by byla muzyka, a nie suche granie z nut.

@Up: nie mam zadnej szkoly muzycznej w mojej miescie, najblizsza jest 40km stad, ale nie chce mi sie w to bawic. A jak powiedziałem, nie moge nagrac nawet super mikro, bo nie bedzie ten sam dzwięk, co ze słuchawek(tak, moge je podlaczyc do pianina, bo mam elektryczne - dzwiek ma praktycznie identyczny, tyle że nie trzeba nastrajać).

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...