Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Niszczyciele X tieru - dylemat

KozakMaslak

TD's  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który wed?ug Was sprawdza si? najlepiej?

• AMX-50 Foch(155)
      2
    • JagdPz - E100
      11
    • T110E3
      4
    • T110E4
      2
    • Obiekt 268
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jak już wiadomo po aktualizacji 7.5 doszły niszczyciele poziomu 10. Strasznie spodobała mi się ich destrukcyjna moc,i chciałbym zacząć się rozwijać w kierunku jednego z nich, jednak mam dylemat: który wybrać?

Wiem, że każdy ma swój styl gry, lecz chciałbym poznać opinie tych, którzy brali udział w testach, na temat tych niszczycieli.

Dzięki.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jeżeli nie znerfią zbyt mocno jagpanzer E100 to radze ci do niego iść bedzie miał najbardziej destrukcyjną moc ze wszystkich

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Obiekt 268 ma sporo rikoszetów szybki mobilny polecam

jagpanzer E100 ma papierowy pancerz (wiem bo na testowym serwerze przebijałem go kw-1s) on wystrzeli raz i zostanie zniszczony bo całkiem długo przeładowuje

;)

T110E3,T110E4 też fajne niszczyciele też polecam

;)

Amx 50 Foch (155) ten czołg w dobrych rękach to cudo !

więc może idź w kilka niszczycieli

;)

PS. @up jagpanzer E100 już znerfili w 2 teście aktualizacji

;) jak i inne czołgi teraz jakby mieli znerfiać czołgi to w patchu 8.0 ;D

Opublikowano

Dzięki za odp. Z wyborem zaczekam, aż jeszcze kilka osób się wypowie.

@EDIT

Czyli chwilowo wiem tyle, że wszystkie są niezłe prócz E-100. Już coś :D

Myślę nad tym Amx'em bo podobno ma magazynek na 3 pociski (gdzieś wyczytałem na forum), a nie powiem 3 strzały po 800-900 to kaplica dla większości czołgów. Wie ktoś może coś więcej na jego temat?

qsHVsoT.png

Opublikowano

PS. @up jagpanzer E100 już znerfili w 2 teście aktualizacji

;) jak i inne czołgi teraz jakby mieli znerfiać czołgi to w patchu 8.0 ;D

Jak go już znerfili to nie wiem czy jest sens do niego pchać sie od zera w takim razie USA i ZSRR

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem powinienes wybrac T110E3 gdyz ma:

- najlepszy pancerz ze wszystkixh td - 305 (przod), - dmg 850 na przod ktorym nie odstaje od innych procz PZ E-100

- takze ma lepsza penetracje od pz e-100; 295

- szybkiego rofa, jednego z najlepszych

- kosztuje tyle samo co inne

- zasieg widzenia ma takze taki sam co inne

- hp 2050 co daje mu 2 miejsce wsrod td

- jedyna jego wada to predkosc 26 km/h, jak na taka kupe olowiu to i tak dobrze w porownaniu do T95 (13 km/h)

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ok, wielkie dzięki.

Na pewno zacznę się rozwijać pod ten amerykański bo także bardzo mi się spodobał, jednak chciałbym się jeszcze dowiedzieć czegoś o tym francuzie.

Ruska chwilowo sobie odpuszczę, więc pozostaje T110E3 oraz AMX.

@EDIT

No nic. Widzę, że nikt nie wie zbyt wiele o tym francuzie, więc za radą Ravonera idę w T110E3. Dzięki wszystkim za odpowiedzi :D

Temat można zamknąć.

qsHVsoT.png

Opublikowano

No nie wiem amx ma tylko pancerza 180. Ma magazyn z 3 pociskami po 850 dmg a rof to zaledwie 1,5 - jednak to nie jest liczone na 1 pocisk tylko na 3 wiec tym dorownuje troszke innym. Najwieksza predkosc 50 km/h z taka predkoscia mozna grzac od razu na respa wroga i taranowac. Wyobrazam sobie jak ubija jakis 10 tier na serie pociskow xD.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

no więc tak polecam ci filmiki FajaBB, robił filmiki co gwiżdże w patchu 0.7.5

http://www.youtube.com/watch?v=Kb566BfgfzQ&feature=g-user-u

w tym filmiku przedstawił właśnie amx-50 foch (155)

Opublikowano

Na serverze testowym grałem obj 268 -> super się grało do czasu, aż nie natrafiłem na TD amerykańca lub francuza, bo ten pierwszy jak się przyklei, to nie da się trafić we właz, bo nasada działa go zakrywa. Francuz nie dość, że potrafi sporo odbić to jeszcze zabija każdego na 1 serie (przy czym nie da się uciec, bo jest za szybki)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Amx 50 Foch

+

Dobry pancerz

Magazynek na 3strzaly po 750dmg

Mobilnosc

-

dlugi czas przeladowania magazynka

To chyba na tyle

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...