Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3] [Pytanie] Jaki router?

P - Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! PlayStation 3 mam od ostatnich świąt. Niestety nadal nie mam w nim internetu, co jest spowodowane brakiem routera. Moje pytanie brzmi. Jaki zakupić router, w rozsądnej cenie, aby nie mieć żadnych problemów? Oczywiście router ten ma być z funkcją Wi-Fi. Z góry dziękuję. Każdą stosowną odpowiedź wynagrodzę.

Opublikowano

To zależy jaki masz dom a dokładnie jak daleko jest położone PS3 od routera ja np mam jakies 10 m ps3 od routera i kupiłem zwykły router z TP-LINK za 80 zł ( to było 3 lata temu i ceny routerów były większe czyli teraz taki router dostał byś za mniej) w zwykłym sklepie komputerowym i śmiga jak ta lala

RMCF

Opublikowano

Mnie router będzie służył jedynie do komputera i do PlayStation 3. To znaczy, że w moim przypadku konsola będzie oddalona od routera o jakieś 5 metrów.

Opublikowano

Noto spokojnie taki jak ja mam to ci starczy pytanie jeszcze, Masz modem ? z czego masz internet?

Tak mam modem. Internet mam z Vectry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...