Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcę się zapytać o taki patcher co pobiera i sprawdza pliki z serwera ftp ugu.pl bądź cba.pl.

(chciałem tylko dostać kod pod 1 Button, więc nie pisać mi o żebraniach kodów itd... Możesz dać, daj, nie możesz podać to nie pisz o jakiś gównach. Proszę o najszybszą odpowiedź, jak zadziała cały program dam Ci limicik lubie to :D. Nie chce patcherów do tej powalonej gry metin2.

1373831096-U336505.png

Opublikowano

Dzięki :D jesteś chyba 1 osobą która mi nie napisała czegoś głupiego w tej sprawie, oby Ci się udało. Możesz mi potem dać projekt w archiwum .rar ?

I informacje gdzie i co wrzucić dostaniesz limit lubie to !

1373831096-U336505.png

Opublikowano

Zulek, ale on pisze w Visualu, po ch* mu z AutoItem się pchasz...

zaraz dam edita, jeszcze chwila :P

Opublikowano

dvwr2w.jpg

nckd3w.jpg

vvxjua.jpg

Pcham się bo w autoit tez może to zrobić równie łatwo, albo nawet łatwiej?

Idzie go spolszczyć ? (jak możesz daj link do tematu).

1373831096-U336505.png

Opublikowano

Musisz podstawić nazwę serwera i pliku

Musisz podstawić nazwę serwera i pliku. Na ftp umieść plik version.txt. Z tego pliku będzie pokazywana wersja w updaterze

updater.rar

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Musisz podstawić nazwę serwera i pliku

Musisz podstawić nazwę serwera i pliku. Na ftp umieść plik version.txt. Z tego pliku będzie pokazywana wersja w updaterze

Działa, ale da się trochę wygląd zmienić ?

1373831096-U336505.png

Opublikowano

Da się jak się domyślam jest to mój updater który zamieściłem w gotowych kodach?

Zrób tak:

Odpal projekt->Alt+M->Kopiuj kod z edytora scite->Poszukaj u góry opcji do ładowania GUI kodem->Wklej skopiowany kod->EDYTUJ GUI

Powodzenia.

Opublikowano

Da się jak się domyślam jest to mój updater który zamieściłem w gotowych kodach?

Zrób tak:

Odpal projekt->Alt+M->Kopiuj kod z edytora scite->Poszukaj u góry opcji do ładowania GUI kodem->Wklej skopiowany kod->EDYTUJ GUI

Powodzenia.

Dziękuje :)

1373831096-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...