Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Yorick vs Shyvana Solotop! :)

skrezelok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z up, ostatnio grałem Jaxem na solo vs Yorick to dosłownie mnie jadł, niessamowicie wytrzymały na solotop, kradziez zycia slow itd....

OndteAw.png
Opublikowano

Jeśli na topa to również polecę yoricka.

Ma slowa, heala, dodatkowy dmg dosłownie co parę sekund, dzięki ulti możemy "sklonować" np. ad carry i jest walka 6 vs 5, dodatkowo jest wytrzymały i ma dobry dmg.

Opublikowano

Shyv bardziej w jungle? xD

Według mnie yorick,a nie z podanych - Irelka.Oboje mają sustain ,lecz yorick lepszy.Irelia ma dasha i niezłe ulti ,yorick fajne ulti oraz slow.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ludziki, jak by nie było kontry na Yoricka, by w każdym rankedzie on właśnie był, a ja rozegrałem ponad 300 rankedów i jakoś tego waszego Yoricka ciągle nie widzę. A tak przy okazji, Cho Gath może być kontrą na yoricka. Yorick wypuszcza ghugle, cho ucieka i jak mają mało hp atakuje je, wtedy działa pasywka - odnawia się hp i mana...

Opublikowano

Dokladnie jak @up

Ponadto yorick w late ma kompletne 0dmg, a shyv w late rosnie w sile. Jednak shyv lepsza w jungle. Yoricka kontruje miedzy innymi udyr i cho, jednak ma wiecej kontr

Opublikowano

UP

Może yorick nie jest za dobry w late, ale żeby od razu 0dmg ?

On może wielkiego dmg nie zaoferuje w late, ale:

AoE slow

6v5? np

"q" z trnity w papierka bije ładny dmg.

W late tak naprawdę dużo nie robi, ale za to jego klon np. ad carry może robić dużo za niego.

Opublikowano

Na Topa to Yorick. Jak dla mnie jedna z najlepszych jak nie najlepsza postać na Topa . A jeśli mowa o Shyvanie, lubię nią grać na Topie, ale Shyvana to bardziej na jungle ;P

Opublikowano
Dziś grałem na solo topie przeciwko yorickowi irelka i wam powiem że dość dobrze mi poszło :)

Zgodzę się. Mi również dobrze szło Irelią vs Yorick.

Jednak z obu wymienionych Yorick jest lepszy na topa, co nie oznacza że Shyvana jest słaba.. ;)

Opublikowano

Niby piszą że Irelia jest słaba kontra Yorick a mi sie wydaje że dupa :) Wystarczy wchodzić w krzaki i lasthitować z szarży, po powrocie kupić jakiegoś philozophera żeby ewentualny harass zregenerować i czasami próbować dash>E>kilka hitów z W a potem starać sie zregenerować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...