Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Free VPS 7 Dni :D

ByczekXde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak nie jesteście pełnoletni i podacie nie swój adres to mogą wam na kant dupy skoczyć ^^

Opublikowano

Działa, teraz tylko czekać na aktualizację kbot'a.

Poza tym gdzie jest napisane, że po 7 dniach trzeba zapłacić? Nie podaję żadnych danych, daty urodzin a adres jak się domyślacie jest zmyślony.

headerlogoc.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam, ta firma kiedyś zarabiała na "Darmowych" domenach, do których po paru miesiącach wysyłano rachunek.

Pamiętajcie, że IP zawsze znają, i jego nie zmyślicie ( Jak już, polecam Chińskie proxy, Chiny nie udostępniają innym krają takich informacji przestępstwach przez proxy, tak więc nigdy was nie znajda :P ).

Opublikowano

Ja polecam cloude 7dni trala najniższe osiągi ale kbot działaspokojnie. Nic nie naciągają a działa swietnie ma wgrane co potrzeba tzn. net 2 można zainstalowac 3.5 i 4 w paneli (jakieś 30 sekund...) i oczywiście win co najwazniejsze.

www.cloudee.eu/

Ani razu nie dostałem zadnego rachunku wiec bezpieczne a używam od dawna.

Opublikowano

YyY

Ja z tego nie korzystam bo wole na EXONE zaplacic za windowsa i mieć w dupie :P
a kogo to ? obchodzi ?
Opublikowano

@UP a wniosłeś coś do tematu ? Home to chuje grabili kiedyś na swoich "darmowych" rzeczach

zakaz handlu

Opublikowano

Niestety nie ma windowsa :(

Jaki bocik tam odpali na linuxie?

Każdy bot idzie na linuxie ;) Kbot Ibot itd. wystarczy mieć emulatora exe i wszytko idzie cacy :) Postaram się dodać jakiś link do jakiegoś ;)

Ja polecam cloude 7dni trala najniższe osiągi ale kbot działaspokojnie. Nic nie naciągają a działa swietnie ma wgrane co potrzeba tzn. net 2 można zainstalowac 3.5 i 4 w paneli (jakieś 30 sekund...) i oczywiście win co najwazniejsze.

www.cloudee.eu/

Ani razu nie dostałem zadnego rachunku wiec bezpieczne a używam od dawna.

tylko nie możesz być z PL :P a np u mnie proxy nie działają.

sygnacu.jpg

Opublikowano
Możliwość korzystania z Usługi Typu Demo ustaje w przypadku nie uiszczenia opłaty abonamentowej w ciągu 7 dni od dnia przesłania przez Operatora informacji o akceptacji przez Operatora formularza rejestracyjnego, a nadto po upływie tego okresu następuje usunięcie w sposób trwały treści, danych, informacji, aplikacji, programów i innych podobnych umieszczonych przez Użytkownika na serwerze lub serwerach. Za dzień uiszczenia opłaty abonamentowej uznaje się dzień uznania rachunku bankowego Operatora
Opublikowano

@up jeśli umie się zrobić to chodzą -_- wszystkie boty są napisane w rozszerzeniu .exe które jest zrobione pod win`a wystarczy emulator i będzie wszystko działać jedyny - to to, że bot zamiast instalować się 5min instaluje się 1godzinę.

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...