Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofanie talentów

xbigbluntx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozmawiałem ostatnio z gosciem który miał tu swoj post ze zmienia talenty i wgl napisałem do niego z mysla jakies idiota haha Gdzie tam za doładowanie ktore mu kupiłem i wysłałem mu przez gg dostałem poradnik jak zmienic taleny teraz to moge co piec minut zmieniac talenty tylko jak mi sie podoba i nie musze wydawać 100 kryształów :PP

Gościu rzada doładowanie z plusa 10 zapłaciłem i jestem zadowolony

jak ktos by chciał ten poradnik moge wam podać jego gg 44066144.

Opublikowano

Nie szkoda mi wydać te 100 kryształów na reset, zresztą trzeba wiedzieć wg własnego uznania gdzie przydzielać pkt tal.

Zastanawiam się czy w ogóle istnieje taki bug do resetu talentów i czy nie jest to czasami drugie twoje konto, bo 1 taki dziwny post hm... by nabrać ludzi -.-

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

gosciu klamie pisalem z nim na gg zeby udowodnil mi te cofki powiedzial ze da SS ale jak mu zaproponowalem zeby zrobil nowe konto tam sie dostaje 120 krysi i mozna zrobic 3 talenty to juz na gg nie odpisal oszust i naciagac zbanowac mu IP

ps. jak cie niestac na doladowanie to zbieraj puszki

Opublikowano

@up Zgadzam się :unsure: Niestety też tam coś grzebałem ale nic , ale nie szkoda wam tych parę kryształów ? No przestańcie :rolleyes: To nic wielkiego trzeba także też jak powyżej wiedzieć jak przydzielić ale no niestety zawsze jakieś problemy.

Pozdrawiam! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...