Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gg Hack v10.0

Maddaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem dotyczący pobrania GG Hacka ze strony http://bots24.pl/2012/03/gg-hack-v10-0/ gdy wciskam przycisk do pobranie wyskakuje mi strona na której trzeba zrobić ankiety ... oczywiście wypełniłem wszystkie ankiety i nadal nie rozpoczeło mi się pobieranie . Słyszałem od kolegi że ten gg hack działa i strona też ..,. czyli że ja mam coś popsute , wiec proszę niech ktoś to pobierze wrzuci na hosting zippy czy coś w tym stylu i wyśle mi na Pw >:)

Opublikowano

z konta mi nic nie poszło.. I jeszcze jedno pytanie oglądałem filmik na youtube z tego i 4 strony pozytywnych kometarzy . wiecie może jak to usprawiedliwić ?

Opublikowano

Multikonta?

Ludzie. Nie ma zadnych gghackow (bo co niby ma robic :/?) yanghackow (mt2) founds generatorow (bfh, bf p4f) itepe itede i tesratee...

Nie dosc, ze hosting, gdzie przy pobraniu musisz placic -to jak juz bedziesz miec to na kompie: keylogger lub inne tego typu oprogramowanie.

Fake i juz.

Opublikowano

Popieram, to sposób zarabiania na ludziach mało myślących =]

Robi się filmy youtube do wszystkiego co jest na stronie i promuje się je swoimi multikontami.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...