Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do pakietów i KiPe

Krwawy Skalpel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poznajdywać pakiety (popróbować) dzięki KiPe

Ale mam problem , bo posiadam pliki z fame hacka np PCOMdebug.dll , folder resources i PCOMs ( w nich są różne dll)

Gdy wchodzę do gry to w ciągu kilku sekund wywala mnie że wykryto hacki , ten czas wystarczy mi tylko żeby wysłać pakiet odpowiadający za zmienienie fame

Czyli co mam złe ? Pliki ?

Z góry dzięki za opd

Pozdro

ps

srry za błąd w temacie

Opublikowano
Noobie KIPE TO NIE ZABAWA NIEROZUMIESZ??

ja bym zamknął temat

ty mowisz do krwawego skalpela ze jest nobem ?...yhy...to spoko jestes...nobem raczej nie jest...jego tematy mi pomogly duzo razy i ty pewnie tez z nich korzystales a teraz do niego ze jest nobem..jak chce sie bawic to niech sie bawi i chuj ci do tego ??

on sie pyta czy ma zle pliki wiec odpowiadaj na temat..zal..

sry za spam no ale musialem to napisac:/

Opublikowano

@Im_hackkk

To ty jesteś dziecko.. wiadomo ze kipe niejest do zabawy dla dzieci... a ja uwazam ze Krwawy skalpel zalicza sie do jednych z pro... wiec sie nieudzielaj :/

Sory za spam ale to dziecko niewie co to znaczy forum o hackach

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

@Mlody czemu teraz nie zamkniesz tematu mowiac prosby problemy pytania? gdybym ja o takie cos zapytal odrazu warn i closed ale jesli zapyta ktos kogo lubisz to nie?

A co do tematu to Nawet gdyby byl dzialajacy GG_CRC to i tak by ci wykrywalo hacki bo jest patched... przynajmniej tak wszyscy mowia na angielskich forach

Opublikowano

@spam

Za takie pochwały zachęcacie mnie do pisania nowych tutków ^^ thx

@Mlody

Ale żeby obniżyć priorytet gamemoon.des to on musi pojawić się w procesach , a raczej się u mnie nie pojawia ...

Opublikowano

eh... dzięki super... ja tu chce pomuc krwawemu a ty mi warna dajesz? no sory =/

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano

@Up.

Krwawemu w niczym nie pomozesz, tylko mi przyspozysz dodatkowej pracy.

Zaraz po tym jak wyskoczy okienko z gg nacisnij ctrl alt del i po chwili bedziesz mial gamemon.des, jak maple sie wlacza (czarny ekran) ono znika z listy procesow wiec musisz szybko to zrobic.

card.png

Opublikowano

Lol... czlowieku ciężko ci napisać 1-2 zdania?

Ja:

Wiw3k:

Opublikowano
Lol... czlowieku ciężko ci napisać 1-2 zdania?

Czlowieku, siedzisz na tym forum i tylko przeszkadasz. Przeczytaj regulamin kilkanascie razy to moze wejdzie do twojej 12 letniej glowki sens tego co tam jest napisane, nie mam sie zamiaru z toba sprzeczac bo zeby gadac ze mna, powinienes bys na rownym poziomie, nie bede sie znizal do twojego. Ps. Post Count nie swiadczy o wiedzy, nie bede upominal cie 10 tys razy nie spamuj wiec tym razem zawieszam ci konto na 2 dni, wyjdz na swieze powietrze odpocznij, bo spinasz sie jak kabel od neostrady dzieciaku. Wroc za 2 dni moze zrozumiesz to co zrobiles, nikogo bezpodstawnie nie karam.

card.png

Opublikowano

Mam pytanie,czy jeśli ktoś jest sprytny i wykryje sobie pakiet np:on wyrzuca meso i ma pakiet tego pojawienia sie meso to czy moglby dac tak spam jak w fame i czy ciagle pojawialo by mu sie na ziemi meso?Sorka za takie pytanie i pewnie zachwile od im_hacka zostane wyzwany ale zżera mnie to z ciekawości!

@Down

Dzięki za szybką odpowiedź;]Czyli jak ktoś jest mega ega x100 pro to może miec kasy itd ile zechce np: robi questa na bone helmeta i wykryje na niego pakiet(na hełm)to moze go miec ile chce bo ciagle bedzie sobie dodawał pakiet?

@2Down

Czyli teraz tylko ,,leżeć i kwiczeć w szukaniu pakietów ; P Ciekawe ile z nas oślepnie od tych cefereczek i litereczek xD<joke>Będziemy dobrzy w informatyczne scrable xD

Opublikowano

Tak raczej nie, ale gdybys znalazl packet na quest (otrzymywanie danej ilosci meso) to mozliwe ze tak.

@Prawdopodobnie ktos kombinowal cos podobnego o czym mowisz z white scrolami, nie wiem ile w tym prawdy, nie zapewniam ale mozliwe, ze da sie tak zrobic.

card.png

Opublikowano

Czy ta paczka Fame hack wystarczy do kipowania??(na Ems) a i jak np cos wyzuce to patrze tam w oknie send w tej sirodkowej tabeli to co sie pojawilo?? A i co mam z tym potem zrobic??

Opublikowano

Z tego co wyczytałęm o naszej nowej zabawce to musisz znaleźć odpowiedni kodpodczas wyrzucania i potem go chyba zaznaczyć czy zkopiować i spam ale nie wiem czy dobrze bo tyle udało mi sie zrozumiec bo nie bawiłem sie kipe.

Opublikowano

1.jak wyskoczy kipe to tam sa dwa okienka send i receive do czego sluzy to drugie??

2.jak chce kipowac jakis item to wyzucam go potem w send pjawia mi sie kod (tam w tej Srodkowej najwiekszej tabelce??) kopuje i wpisuje w send this klikam send i gdzie ja mam ten item co kipowalem??(gram na Ems)

Opublikowano

A w jaki sposób mogę zdobyć kod żeby np po wysłaniu mieć 100lv?? albo np 1 lv up (na Ems) a i czy jest to możliwe;p

Opublikowano
A w jaki sposób mogę zdobyć kod żeby np po wysłaniu mieć 100lv?? albo np 1 lv up (na Ems) a i czy jest to możliwe;p

Tak jest to możliwe, ale nie licz na to.

wielkość sygny

Opublikowano

A kod dla kazdego konta jest taki sam?jak tak to mógłbyś podac?? (na Ems) a jak nie to moglbys napisac jak zrobic zebym zdobyl lvl up bez expienia??

Opublikowano

Człowieku zastanów się co ty mówisz , takie rzeczy są private

Nikt Ci nie da takich adresów , a sam sobie nie poradzisz z kipe

A pakiety/adresy zawsze są takie same na każde konto

Opublikowano

a wytłumaczy mi ktoś dokładnie jak Kipowac itemy? wiem ze trzeba wyrzucić jakiś item potem podejrzeć pakiet(właśnie nie wiem w gdzie mam go szukać czy bo jak wyrzuce to w tym okienku send sie cos pojawia i w tym drugim) i co mam z nim potem robić??(czy jak go wyśle w send to ja dostane drugiego w inwentorze??)A i jeszcze 1 bo ja gram na Ems i wykrywa mi po chwili haki wiec czy mogę np. pierw coś wyrzucić podejrzec pakiet potem jak mnie wywali włonczyć grę jeszcze raz i ten kot co skopiowalem wysłać?/)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...