Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposoby na zarobek - Surface S2.

Mr.Yarrkan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SPOSOBY NA ZAROBEK NA SURFACE S2.

Pierwszy sposób, a zarazem drugi.

Co potrzebujemy:

WP - 105 lvl lub BODY - 105 lvl.

Ekwipunek: Truta +9 z kd do expa 35 śr+. Stalka +9 z kd +5 (bez kd może być). Reszta na 1 lvl może być spokojnie. Jakie bony? HP, krytyk, przeszywka, omdlenie, nieumarłe, diabły.

Coś o tym zarobku:

Jest to najlepszy sposób zarobku według mnie, ponieważ ja w około 15 minut zgarnąłem około 450kk oraz 100 małży. A polega on na tym, że wybieramy się do Groty Piekieł (potrzeba Czaszkę). Tam szukamy Mistrza Zin, teleportujemy się na Część Czwartą. Na Czwartej Części, jest ogromny spot zarażonych, no to bijemy je z anty-expem i kasa leci jak szalona + do tego sztabki, małże, jest tam też metin pochlebstwa to jak się pojawia możemy go zniszczyć dodatkowo może z niego ulepszacz, czaszka czy pd (pd 200-300kk).

A zarazem drugi też sposób na zarobek, ponieważ w Grocie możemy niszczyć metiny i dropić ulepszacze, pd'eki.

Sposób trzeci.

Co potrzebujemy:

Wp - 90 lvl lub BODY - 90 lvl.

Ekwipunek: Może być fms +9 z śr około 40%. Eq może być byle jakie, byle by było około 550 defa. Bony jakie powinny być to: krytyk, przeszywka.

Coś o tym zarobku:

Polega on na dropieniu z metinów 85/90 stalek, broni na 65, pd'eków, rękawic złodzieja. Czyli wiadomo jak na każdym serwerze, ale opłaca się trochę tutaj to robić.

Sposób czwarty.

Co potrzebujemy:

Body około 80 lvl'a.

Buffa z błogo i pomoc na P.

Ekwipunek: Fms 40+ śr lub rib, itemy z bonami takimi jak: Hp, Krytyk, Przeszywka, Omdlenie, Otrucie.

Coś o tym zarobku:

Polega on na tym, że dropi się szkatułki ripka z których dropią bronie na 75 lvl. Są on drogie na tym serwerze.

Jeśli znajdę sposoby inne dopiszę, na razie te najczęstsze co znam.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Moje sposoby na szybką kasę - Postać około 70lvl'a, pierścień expa, przeciętne eq i jazda w Red lesie na pniakach 1h i spokojnie wyciągniemy 1kkk z yang i sztabek.

120lvl - Drop broni 75 z Metków ;)

Opublikowano

dzięki kolo ;d jak dla mnie przydatne oczywiście like i okayjną 5 ;d

oczywiście najlepszy jest sposób 3 najtanszy i wydajny bo zeby do groty wejsc to trzeba miec troche kasy czaszka nie tania a i truta do najtanszych nie nalezy

Gość koxxxik12
Opublikowano

Sposób mi się przyda właśnie zassyam klienta mam zamiara trochę pograć.

Oczywiście lajk

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

poradnik się komuś na pewno przyda łap + :)

gmhq5mn.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...