Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób na eoda

trzeci323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak chce ktos isc ze mna na eoda niech pisze (2-3 eody mozemy isc) piszcie odrazu swoj nick w grze i kiedy mozecie isc ze mna na tego eoda tlyko na JUPITERZE

Mam 103 lvl bladera troche slabe eq sam nie daje rady i musi to byc osoba ktora by mna kierowala troche to 1 raz ide ;D

.

.

.

.

.

Opublikowano

Nie dajesz rady bo masz za słabe Eq , czy po prostu nie ogarniasz questów ? , jeżeli nie ogarniasz to po prostu wyszukaj jakiś poradnik i kieruj się za nim, sam pamiętam jak poszedłem 1 raz chyba 2 H robiłem wszystkie questy no i w ogóle wszystko mi się jeba**, no ale teraz to 30 min całego eoda przechodzę. A jak padasz , to nie wiem dziwne troszkę bo mooby nie są aż takie trudne. Jeżeli chodzi Ci o exp na tej mapie, to po prostu ja tobie radzę expić na rs do tego 110 poziomu, uwierz mi idzie wbić, jeżeli quest to najwyżej zrobisz go później jak ogarniesz jakieś tam lepsze eq. No ale są to tylko moje rady, może znajdzie się jakaś osoba która Ci pomoże , proponuję znaleźć jakaś gildie z podobnymi poziomami do twojego i na pewno tobie pomogą, jakbyś grał na Mercury , to na pewno byś mógł liczyć na mą pomoc, no ale ;)

Opublikowano

Ja miałem problemy żeby zrobić b1f na 115.. Nie tylko poziom się liczy, liczy się def,atak, class rang wszystko co ma jakieś plusy (set) Posiedź jeszcze trochę nad levelem i potem rób eody. Ja robilem map party dla zarobku, ale z tego to raczej expa nie będziesz miał.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...