Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Microsoft Points Genetator

corbiac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gadaj,ze wysylasz smsy i wpisujesz te kody?Wybacz ale "hahahahaahahaha" jak mozecie sie na to nabierac?

To jest fake,wypelniasz ankiety,dajesz im zarobic + do tego mozesz zainkasowac jakiegos groznego wirusa.

Pisza,ze dziala?Znowu "smiech" Juz pisalem wczesniej,zobacz kto pisze te komentarze (Data zalozenia konta i aktywnosci) Sam zalozyl kilka kont i pisze komentarze,ze niby dziala.Do tego pisze komentarze pod tymi samymi filmami.

Jeszcze raz napisze "hahahaahha" bo inaczej sie nie da.Jestes pro.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Fake. Wpisując numer ludzie pozyskują go, żeby potem wysyłać Ci oferty reklamowe za które będą Ci czerpać hajs z konta.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Dziwi mnie tylko dlaczego ten filmik ma tyle głosów na tak o.O chyba nie założył sobie 1440 kont

Magia Youtube.
ruch_13.jpg
Opublikowano

Ok udało mi się odblokować jedno ankiete i hasło to : Dageneratorjuly . Potem piszę że jeśli nie działa to hasło (oczywiście nie działa) to jest drugie na tej stronce http://fileurl.me/r72l . Hmm.. I teraz logicznie rzecz biorąc nasuwa się pytanie czy do jednego archiwum można założyć dwa hasła?

Opublikowano

Jest tu jakis mod?Niech pozamyka te tematy.

Najlepiej jak ktos napisze wszystko o tych "generatorach" i mod przypnie to kazdy bedzie wiedzial,ze to fake,a nie bedzie sie glupio pytac.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Napisałem o tym tutorial, luknij, myśle, że rozwieje wątpliwość i uświadczy Cię w przekonaniu, że to jest fake:

http://www.mpcforum.pl/topic/688775-tutorial-jak-nie-dac-sie-oszukac-kupujac-kody-na-wszelakie-uslugi/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...