Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 - gracie jeszcze?

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poruszyć wątek, który nie tylko tutaj zaistniał, mianowicie rozchodzi mi się o Diablo 3.

Zauważyłem, że ogromna ilość osób przestała grać w trójkę. Jak dla mnie, po przejściu kampanii gra robi się nudna, chodzi tylko o przechodzenie i farmienie lepszych itemów. Odpocząłem sobie, czekam na jakiś lepszy patch, gdzie będzie min. PvP.

A tutaj wypowiedź z forum battlenet:

Nie jestem w stanie znaleźć odpowiedniej kategorii pod moje zażalenie.

Piszę do was, Obsługo Klienta Blizzarda, ponieważ chciałbym dać wam znać, jakie D3 będzie miało dla was konsekwencje.

Jeśli będzie wam się chciało sprawdzić, mam na koncie D3CE, SC2, WoW ze wszystkimi obecnymi dodatkami, Diablo 1, Diablo 2, WC3, WC2, WC1.

Planowałem zakupić nadchodzący dodatek Mists of Pandaria, jak i długo wyczekiwane rozszerzenie do Starcrafta II. Jednak z powodu niskiej jakości D3: braku PvP, braku Endgame, fatalnych przedmiotów, złego zarządzania społecznością, implementacji domu aukcyjnego rujnującego polowanie na przedmioty, fatalnej fabuły, linearnej kampanii, predefiniowanych map-piaskownic, braku losowości w lochach, nudnych umiejętności, braku prawdziwej customizacji postaci, braku prawdziwych wyzwań w rozgrywce prócz wymagania posiadania odpowiedniego sprzętu oraz całkowitego braku wymagania od gracza jakichkolwiek umiejętności - zdecydowałem nigdy więcej niczego od Blizzarda nie kupować.

Powtarzam, nigdy więcej niczego od was już nie kupię. Tyczy się to zarówno MoP oraz dodatku do SCII, jak i dodatku do D3, Titana i czegokolwiek innego, co możecie tam jeszcze planować.

Prawie 15 lat byłem lojalnym fanem, ale na tym koniec.

Wasz brak zaangażowania względem upewnienia się, że jakość D3 dorówna poprzednim częściom pokazuje mi, że Blizzard stał się całkowicie mainstreamowy. Liczy się już tylko kasa. Nie chodzi o rozrywkę czy frajdę, tylko szmal.

Zdaję sobie sprawę, że odpowiedź otrzymam najprawdopodobniej od agenta obsługi klienta, który nie będzie marnował czasu na czytanie tego, co napisałem. Doprowadzi to jednak tylko do waszego upadku, jako że nie jestem sam w przekonaniu, że straciliście już zdolność do zapewniania rozrywki najwyższej jakości. Nie potraficie już dostrzec, że wasi odbiorcy są w rzeczy samej inteligentnymi, świadomymi bytami reagującymi na jakość produktu, a nie ilość szajsu, jakim nierozsądnie nas karmicie.

Dzięki za dobrą zabawę, dopóki trwała.

Z poważaniem,

Sequenze

Były lojalny fan Blizzarda.

Nic dodać nic ująć, na początku gra wydaje się rewelacyjna, potem to już znika.

Jakie są wasze opinie na ten temat?

Opublikowano

Niestety to prawda... Fajna gierka, początki są rewelacyjne ale stopniowo robi się coraz nudniejsza i nudniejsza...

Opublikowano

Nie wiem jak to wyglądało z dwójką, coś tam słyszałem, że była podobna sytuacja, ale potem wprowadzili patche które ulepszyły ta gre.

Jak dla mnie, coś w stylu uber tristram, normalne kanały jak w diablo 2, pvp, normalne roomy zachęciłby ogromną ilość graczy do powrotu (tych, co przestali grać, oraz nowych).

Opublikowano

W d2 miales drzewka umiejetnosci, musiales myslec nad kazdym rozdanym punktem, byl dreszczyk emocji i z utesknieniem czekales na nastepny level, zebys mogl rozdac kolejny pkt w umiejetnosc. Tu tego nie ma. Tu nawet nei dajesz w atrybuty, a postacma wszystkie dostepne skille, do tego ograczenie do 60lv. W d2 poziom hell jest trudniejszy niż tu inferno, zadnego wyzwania - nic. Myslalem, że zrobią te 3 poziomy, w tym hell taki trudny jak w d2 dla gimbazy zeby mogla przejsc, a ten 4-ty poziom dla prawdziwych wyjadaczy i hardcorow, ale zawiodlem sie.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Przeszedłem do którejś tam misji inferno i grać przestałem. Również byłem fana Blizzarda przez parę lat, jednak ta gra to totalna porażka.

Opublikowano

D2 to zupełnie inna gra... W ile wbijamy 60lvl w D3? A ile w D2 99? trzeba poswiecic o wiele wiecej czasu. Dobrze, ze nie kupilem D3 bo to tylko strata kasy

Opublikowano

Ja jetem na piekle i gierka się tylko kurzy na pulpicie. Prawda, nudzące.

Żałuję szczerze, że kupiłem ją. Może i wbije tam ten 60ty.. Ale na razie jedyny patent na nienudzenie się w tej gierce

to farmić i sprzedawać itemy za euro na ah, niech chociaż gierka w 1/4 się zwróci..

Gość Pan Szymek
Opublikowano

ja przeszedlem pierwszy akt bo do niego jest crack czekam na dalsze wersje cracka

Kup oryginał złodzieju.

Opublikowano

No cos w tym jest jak kupilem i pogralem troche to nawet bylo fajnie a teraz caly czas tylko to samo.Teraz musze dotrwac jakos do premiery GW2 szkoda tylko ze tak pozno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...