Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

partnerstwo z YT

Walus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie możesz wziąć partnerstwa z yt.

Oni muszą ci je przyznać, za wyświetlenia suby itd.

Na koncie nie możesz mieć ostrzeżeń, za partnerstwo się zarabia jakieś tam pieniążki.

Opublikowano

nie mam ostrzezeń a własnie mam mozliwośc wzięcia bo mi zaproponowali...

Jakoś tak dziwnie dla mnie to wygląda "zarabiaj za filmiki czyli za nic"..

Tak hmm.. nie realnie :D

Opublikowano

Każde konto może zarabiać na filmach, wystarczy aktywować konto z AdSense i już od 1 widza możesz zarabiać i pewnie to Ci zaproponowali.

Dostaniesz tylko reklamy w filmach, za które będziesz dostawał jakieś grosze. (Kolega przy 4k widzów zarobił 3 euro.)

Pełnoprawny partner ma dostęp do nowych możliwości na kanale, np logo czy coś. ;)

Opublikowano

mam troche tego najwięcej na 1 filmiku mam ponad 100tyś...

Ale dobra czyli ja nie ponosze ŻADNYCH kosztów partnestwa tylko zarabim 0.o :D ?

Opublikowano

Tak dokładnie, zarabiasz za kliknięcia w reklamy które wyświetlają się podczas twoich filmików. Wiece filmików w których włączysz reklamy więcej kasy :D

Pisz gdybyś chciał baner dla partnera

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Nie, nic nie płacisz, jak masz jeszcze jakieś wątpliwości to po prostu przeczytaj ich regulamin.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Gdy wrzuciłeś ten film z 100k, mogłeś uaktywnić afsense jeśli miałes taką opcje. 100k = +50$, wiem bo mam kontakt skype z niektórymi youtuberami którzy zarabiają euro w setkach :).

Opublikowano

nie mam ostrzezeń a własnie mam mozliwośc wzięcia bo mi zaproponowali...

Jakoś tak dziwnie dla mnie to wygląda "zarabiaj za filmiki czyli za nic"..

Tak hmm.. nie realnie :D

To nie jest zarabianie za nic. Dostajesz kasę za reklamy. Można to porównać do wywieszenia reklamy u Ciebie na bramie.

Gdyby ktoś chciał u Ciebie powiesić reklamę to nie wziąłbyś kasy bo to "zarabianie za nic"?

mam troche tego najwięcej na 1 filmiku mam ponad 100tyś...

Ale dobra czyli ja nie ponosze ŻADNYCH kosztów partnestwa tylko zarabim 0.o :D ?

Nie ponosisz żadnych kosztów. Na partnerstwie da się tylko i wyłącznie zarabiać. Swoją drogą nie sądzę żeby chcieli Ci przyznać partnera.

Sądzę że po prostu dostałeś informację że możesz zarabiać na swoich filmikach poprzez umieszczanie reklam a kasa będzie leciała na konto google adsense.

Jako ciekawostkę dodam że mi dzisiaj przyszedł list z google w celu zweryfikowania adresu itd ;)

Gdy wrzuciłeś ten film z 100k, mogłeś uaktywnić afsense jeśli miałes taką opcje. 100k = +50$, wiem bo mam kontakt skype z niektórymi youtuberami którzy zarabiają euro w setkach :).

Nie zawsze będzie to 50$ za 100k wyświetleń. Mi wychodzi trochę mniej, nawet znacznie mniej niż 50$ za 100k. Wszystko zależy od tego jakie masz reklamy. Ja np. mam podane w euro ile zarabiam na filmikach :)

Odsyłam tutaj do filmiku brzydkiego buraka, świetnie wytłumaczył o co w tym chodzi :)

Na początek musisz mieć AdSense i za każde 100k wyświetleń dostajesz 50$.

Tak jak wyżej napisałem. Nie zawsze jest to 50$ za 100k wyświetleń. Przy filmikach z gier są wyświetlane tańsze reklamy, przynajmniej tak wynika z moich krótkich obserwacji :)

HBV27j.png

Opublikowano

Na początek musisz mieć AdSense i za każde 100k wyświetleń dostajesz 50$.

Z obserwacji ci się nie uda... Zależy od miesiąca czasami płacą 0.50$ za ileś tam wyświetleń a czasem 1$ za tyle samo :). Jednak jak będziesz miał 3k subów, zgłoś się do machinimy, reklamują twój kanał (czasami) przy czym masz więcej widzów. Jeśli przez cały miesiąc było ok 10 filmów, miały one razem 800k+ wyświetleń tak jak np niewiem rock który spami filmikami jak niewiem kto... to zarabiasz tysiak euro, tyle. Ale nie od dziś wiadomo, że np taki bremu ma więcej wyświetleń od rocka, a mniej zarabia. To taki system. Bremu wyjawnił ile zarabia, i możliwe że zawieszą mu konto adesense, jak i partnerstwo z google.

Opublikowano

Z obserwacji ci się nie uda... Zależy od miesiąca czasami płacą 0.50$ za ileś tam wyświetleń a czasem 1$ za tyle samo :). Jednak jak będziesz miał 3k subów, zgłoś się do machinimy, reklamują twój kanał (czasami) przy czym masz więcej widzów. Jeśli przez cały miesiąc było ok 10 filmów, miały one razem 800k+ wyświetleń tak jak np niewiem rock który spami filmikami jak niewiem kto... to zarabiasz tysiak euro, tyle. Ale nie od dziś wiadomo, że np taki bremu ma więcej wyświetleń od rocka, a mniej zarabia. To taki system. Bremu wyjawnił ile zarabia, i możliwe że zawieszą mu konto adesense, jak i partnerstwo z google.

Może stracić partnerstwo jeśli ma partnera od jakiejś firmy a nie bezpośrednio od google'a. Sam google na to nie patrzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...