Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pare pytan

StefanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pare prostych pytan:

1. Ile moge maksymalnie wykorzystac kodow z pudelek wykorzystac? (prosze o odpowiedzi osoby ktore to sprawdzily)

2. czy ten kod dla posiadaczy grafiki nvidia mozna wykorzystac na inteniejace juz konto?

wiecej pytan nie mam chyba ze sobie przypomne to dodam ;)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

2. czy ten kod dla posiadaczy grafiki nvidia mozna wykorzystac na inteniejace juz konto?

Nie tylko dla nowych

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

1. Jedno pudełko 1 kod : D

no wiadomo ze jedno pudelko 1 kod -.- ale chodzi mi o to czy jak kupie np. 2 pudelka to czy mi wejda 2... bo sa spekulacje na ten temat jedni mowia ze 5 jedni ze 10 jedni ze 3 jedni ze 1... chociaz wiem ze conajmniej 2 da sie bo kolega sprawdzal... ale nie wiem ile max.. ale mam sposob dla tych co kupuja ;) jak ktos kupi wiecej niz 1 kod to wbic ten pierwszy i potem tego t2 nie sprzedawac i w takim przypadku przy nastepnym kodzie dostajesz rekompensate w zlocie ;D

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

ale mam sposob dla tych co kupuja ;) jak ktos kupi wiecej niz 1 kod to wbic ten pierwszy i potem tego t2 nie sprzedawac i w takim przypadku przy nastepnym kodzie dostajesz rekompensate w zlocie ;D

To chyba każdy myślący człowiek wie

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...