Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Avastem,ponieważ gdy chę odpalic grę Wolf Team, "wykrywa" wirusa i blokuje mi grę.I żeby se pograc musze go wyłanczac.Chę usunąc avasta i zastąpic go lepszym programem antivirusowym.Tylko nie wiem jaki.Czyli chodzi o to że poszukuje Antivirusa darmowego,który będzie lepszy od tego gówna(nawet hamachi mi bloknoł pedał)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Co do passów to Cracka moge użyc,ale nie che mi się kombinowac.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Mnie zawsze te antywiry denerwowały xD usuwały mi wszystkie hacki itp. itd. Dlatego teraz tylko co jakiś czas skanuje kompa Combo fixem, może rozwiązanie nie doskonałe :P, ale jak na razie jest dobrze chyba jeszcze zainstaluję ad awera i będzie spokój :D

Mariuszw13.png
Opublikowano

Dobra,Dobra ile taki profesjonalny antivir kosztuje w sklepie?

Opublikowano

To ja już wole z jakiejś gazety wziąsc antywira ^ ^...Ściągam Noda na 1 miesiąc

Opublikowano

Daj na pw linka do downloada(noda i smarta security) ;]

Opublikowano

Hehe,spoko jescze na laptopie mam podobny problem więc na lapku i na kompie spróbuję tych antivirów i zobacze który jest lepszy ;]1

@Down

Co avg? ^^

Opublikowano

Taki av , to avg , z łaski swojej poszukaj w google już ja się postaram abyś dostał % za to. Wybacz ale mi na idiotę wyglądasz ... albo mało wiesz. Ale wam powiem że aktywatory śmierdzą bo jeden mi system psuł , 2 i 3 też więc ... swoją drogą nie polecam zasysania od nie pewnego źródła. Co z tego że z ciemniastego wareza to leci ... user admin , mod , uplinker z linkiem nie buchniętym z innego forum. Wiem co mówię ....

Opublikowano
@Down

Co avg? ^^

Gógle it.

Taki av , to avg , z łaski swojej poszukaj w google już ja się postaram abyś dostał % za to. Wybacz ale mi na idiotę wyglądasz ... albo mało wiesz. Ale wam powiem że aktywatory śmierdzą bo jeden mi system psuł , 2 i 3 też więc ... swoją drogą nie polecam zasysania od nie pewnego źródła. Co z tego że z ciemniastego wareza to leci ... user admin , mod , uplinker z linkiem nie buchniętym z innego forum. Wiem co mówię ....

Eee... to było do mnie? Albo to przez to że jest późno nie zrozumiałem treści, albo to Ty trochę nakićkałeś...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Jak już ktoś powiedział "avast wykrywa wszystko, tylko nie wirusy"

Polecam kasperskiego, 30 dni za darmo a pozniej trzeba niestety klucz.

Klucz możesz ściągnąć z neta...

//Zakaz gifów-Dektored