Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migotanie Ekranu

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc witam, od pobrania na maple story na moim nowym systemie operacyjnym Windows 7 (wcześniej był XP) zaczeła się dziać czarna magia. Mianowicie, migotanie ekranu. Na windowsie XP nie było nic takiego, gra działała normalnie (80FPS i bez migotania), lecz tylko Win 7 i takie cuda. Karta Graf, Intel Graphic, no ale przecież to chyba nie jej wina. Sprawdzałem też, czy to nie wina sidebar.exe, ale nie. Największe nasilenia sią jak gram na 1024 x 720, pozatym gra działa płynnie.

Jeżeli będzię potrzeba nagram film (frapsem ?) i pokaże.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

miga Ci tylko jak grasz w maple ? czy inne gry też?

Miga jak grasz w Oknie czy na fullscreenie?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Only Maple i only fullscreen

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

no a jak grasz w oknie to też miga?

możliwe że coś sie stery graficzne rypią...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

No mówię, że tylko na FulScrinie... Stery muszą być git majonez, ponieważ jak grałem jeszcze na XP to pykało aż banan na twarzy się pojawiał. :)

76561198009257917.png

Opublikowano

powiem Ci że nie mam pojęcia w czym jest problem w takim razie...

osobiście ja wolę grać w oknie, bo na 1280x1024 wszystko jest duże i widać pixele, dla tego gram w oknie ;)

1394725204-U719057.png

Opublikowano

No dobra. Bd musial się przyzwyczaić *-*

76561198009257917.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...