Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak, pewnego dnia grajac dostalem dc.Wlaczam gre od nowa wpisuje haslo i ID i pisze ze konto jest wlasnie uzywane, poczkekaj 1min czekalem 5 minut i ciagle to samo.Nikomunie podawalem swoich pasow do konta. Gdy loguje sie na inne konto ,wlacza sie lecz gdy wybieram serw i klikam coonect gra mysli i pokazuje sie napis 400,100 lub cos podbonego. :( Prosze opomoc :)

Ps: Nie uzywam hackow :P

Opublikowano

z tym 400,100 tez to samo mam i nie wiem co jest grane... konto mam od ponad roku lecz bylo dlugo nie uzywane ( jakies 9 miesiecy) i teraz loguje sie na server Siz widze wszystkie postacie ale gdy sie na ktoras loguje pokazuje sie "400 , 100" i znow mam liste postaci ;d help pliox xD

Opublikowano

Madman :

Po 1. Nie nabiaj sobie postow bezsensownym pisaniem !

Po 2. Po co napisales nowego posta zeby ktos pomogl jak w poprzednim twoim poscie tak samo napisales ?!

Opublikowano

Napiszcie do Acclaimu czy czasem nie skasował postaci... Wasze konta mogły zostać utracone w wyniku przeniesienia bazy danych (o ile taka miała miejsce, ale nie jestem tego pewien)...

Jeżeli znajde coś na forum dam znać

16435562.jpg
Opublikowano

Po co mieliby usuwac moje konto lub postacie jak gram caly czas ? Wszstko sie przenioslo dobrze, tylko dzisiaj cos mi sie stalo z kontem po dc ;/

Opublikowano

Mi tez dziala na pozostalych 2 serwerach , tylko na Siz nie dziala mi .Mozliwe jest ze robia cos na serwerze i nikomu konto nie dziala?

Opublikowano

Dobra napisalem do support'u i mysle ze cos mi odpowiedza konkretnego :) Jak mi odpisza to napisze jak ten problem rozwiazac wiec prosze o nie zamykanie tematu :D

SERWER SIZ DZIALA JUZ , NAPRAWIALI USTERKE W GRZE .

Mozna zamknac :)