Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up nie prawda, myślisz że boty do darkorbit są pisane we flashu?

@down to po co się udzielasz w dziale o programowaniu skoro nie masz pojęcia o programowaniu :D?

Większość botów jest napisanych w C, te takie średnio rozwinięte właśnie w autoit, vb itp

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up

Nie, tu akurat wiem, że c# i spółka... Ja się nie znam na programowaniu... Tylko myślę, że raczej zostałby napisany w java

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A niby czemu w javie ? Skrypty do AutoIT to nic innego jak ruszanie myszą i klikanie przyciskow zgodnie z ustawionym czasem. Piszesz tylko co, gdzie dokladnie ma kliknac i tyle.

A co ten bot miałby robic ? Wchodzic na serwer i grac za Ciebie ? Nie rozumiem

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

A niby czemu w javie ? Skrypty do AutoIT to nic innego jak ruszanie myszą i klikanie przyciskow zgodnie z ustawionym czasem. Piszesz tylko co, gdzie dokladnie ma kliknac i tyle.

A co ten bot miałby robic ? Wchodzic na serwer i grac za Ciebie ? Nie rozumiem

Pewnie tak, te dzieci to niedługo będą szukały bota do podcierania dupska i robienia herbaty o.O .

Jest taki jeden bot, robi wszystko co inni gracze, tylko że trochę troluje, nazwya się: Bartas06 xD

Opublikowano

Najłatwiej byłoby go napisać w javie, bo ściąga się jakiśtam plik z minecraftowego wiki, trzeba go przepuścić przez chyba dekompiler i ma się kod źródłowy Minecrafta.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Nieprawda, łatwiej by było napisać ten temat w dziale Minecraft jeśli chce się gotowe cheaty, bo to jest dział o tworzeniu cheatów.

Opublikowano

Po co niby ci taki bot? Jak już chcesz cheatować to pobierz NoduS'a albo Nayan'a i lataj po spawnie, bot nawet byłby nie przydatny, i tak łatwo szybko zdobyć, masz przecież xray, tp z xray itp!

Opublikowano

Ja kiedyś miałem bota co mi sam łowił ryby jak ciężko było o żarcie na serwie to sie używało :D .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

@up

Nie, tu akurat wiem, że c# i spółka... Ja się nie znam na programowaniu... Tylko myślę, że raczej zostałby napisany w java

Kompletnie się nie znasz...

na pewno nie java. autoit jest doskonałym narzędziem do pisania wszelkiego rodzaju botów... szczególnie, że mc nie ma zabezpieczeń :)

Tak, boty są ^^

sam sobie napisałem na przerabianie trzciny w cukier, na koszenie trzciny, a kiedyś nawet na kopanie tuneli 2x2, gdzie po nakopaniu na lawe skręcał, a jak natrafił na jaskinię to robił most z cobbla ^^

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Kompletnie się nie znasz...

na pewno nie java. autoit jest doskonałym narzędziem do pisania wszelkiego rodzaju botów... szczególnie, że mc nie ma zabezpieczeń :)

Tak, boty są ^^

sam sobie napisałem na przerabianie trzciny w cukier, na koszenie trzciny, a kiedyś nawet na kopanie tuneli 2x2, gdzie po nakopaniu na lawe skręcał, a jak natrafił na jaskinię to robił most z cobbla ^^

Za pomocą Informacji z programu czy Autoit+Pixelsearch ? :)

Nukereq.png
Opublikowano

Za pomocą Informacji z programu czy Autoit+Pixelsearch ? :)

pixel, nie miałem czasu się babrać w grze.. :P

Jakbym miał informacje z gry, to bym zrobił zapewne coś lepszego, a nie takie badziewie xD

Opublikowano

No niestety pixelsearch kiepsko się nadaje do lepszych botów, a i nie musisz grzebać w pamięci bo istnieje źródło minecrafta w javie i można sobie przerobić co chcesz (i będzie działać na zminimalizowanym)

Opublikowano

Ale możesz skorzystać z opcji rozpowania obrazków :) ale wtedy duzo roboty :D

Nie rozumiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...