Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] malzahar najlepszym midem?

tymo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie najlepszy bo są na niego kontry, ale potwierdzę, ponieważ od 6 lvl ma każdego innego middera na swoje combo... Ale jak już mówiłem są na niego kontry takie jak: Morgana, LeBlanc.

wobqx.jpg
Opublikowano

Nie jest to średni midder znaczy wiesz nie ma najlepszych i najgroszych postaci bo np.

-Nunu ta postać jest dla mnie bez sensu tylko jeden skill atakujący + ulti a wczoraj widzialem jak koles mial nim staty 21/4

Wszystko zależy jak umiesz grać danym championem ja np. gragasem wymiatam nie ma na mnie kontry .

Tak samo urgotem czy anivią. Malza jest ostatnio op lecz co to da gdy bije sie z anivią która ma jajko . Zuzyjesz wszystkie skille a ona zmieni sie w jajo a potem z hita tego jaja nie rozwalisz. Ale na midzie najlepszą postacią kontrolująca wszystko jest chyba kassadin bo ma skile takie jak :

- Uciszenie

-spowolnienie

- i darmowy flash co 7 sec

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeden skill atakujący ale jak pier*dolniesz takim Nunu z RoA Rabadon +Rylai to AD Carry traci ponad 60% życia. Poza tym, jego ulti zmienia gry jeżeli ma się odpowiednią drużyne która potrafi zwabic przeciwnika w krzaki :)

Opublikowano

Kennen,Morde,Morgana,Kassadin,Galio,FIzz,Fiddle,Vladimir,Victor wszystkie te postacie są OP w TF a malza to gówno w TF gdyż każdy mu może przerwac ulta praktycznie.

5anWZ.png

Opublikowano

Ładnie potrafi wykluczyć jednego przeciwnika z teamfightu, ale to wszystko, potem już nic nie robi. A miderem jest średnim.

A jeśli szukasz NAJLEPSZEJ postaci to pomyliłeś gry.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

malza jest slaby, wyciaganie dobrej farmy nie robi z niego najlepszym midem, scisnie go wiekszosc midderow ze wzgl na latwy counter i 0 escape, to jest prosty pick na 20 lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kennen,Morde,Morgana,Kassadin,Galio,FIzz,Fiddle,Vladimir,Victor wszystkie te postacie są OP w TF a malza to gówno w TF gdyż każdy mu może przerwac ulta praktycznie.

chyba zapomniałeś o Brandzie.

Opublikowano

chyba zapomniałeś o Brandzie.

Fizz,kassadin op w tf XDD

@top

midem jest średnim ale od farmy go odciąc się nie da.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Hmm czemu nikt nie wspomniał o Talonie ?? To jest moim zdaniem najlepsza contra na wszelakie postacie z mida ^^ doskok/silent nice haras ulti ucieczki dobicia .

np taki fizz czy kassadin nie podejdzie bo pojdzie harras . Tylko nie wiem czemu ludzie sie rzucają zawsze jak zobacza talona ktory chce isc na mida ...

Opublikowano

Malzahar jest bardzo dobry na 1v1.

A co do najlepszej postaci na mida- nie ma. Każda jest dobra. Jak się umie grać to wygrasz nawet np. ja Alistar a Ty Morgana..

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie ma najlepszego mid'a. Do każdej postaci są country, counter-itemy. Wszystko zależy od sposobu gry. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...