Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Agbot Może Być Szybszy?

Ludzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy da się ustawić, żeby Agbot szybciej namierzał moby? GF'y na mujigach szybciej leją moby niż ja taxując.

2. Czy Agbot działa w DH CAVE? Jeśli tak, to jak mam to ustawić? Mam AgDev, ale w nim nie mogę ustawić, żeby NAWET POSZEDŁ do cave...

Opublikowano

już nie pamiętam dokładnie jak to z agbotem było, ale ja ręcznie x y spisywałem, a jak wejdziesz do cave to w agbocie sie pokazuje xy to tez spisuj na kartkę, a później skrypt zrób ręcznie. ;]

Opublikowano

teraz w agbocie sa jakies gotowe scripty do cava a jak chcesz cos innego to sprobuj edytowac te scripty co tam sa

Warszawa Cargo

Admin Cienia
Opublikowano

Słyszałem że agbot może szybciej bić jeśli przyspieszysz go programem "cheat engine", lecz nie wiem ile w tym prawdy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Skrypty są w agbocie do cave powiadasz? A możesz mi pomóc z nimi? Jak je włacze? Dopiero zaczynam z Agbotem, nie rozkminiam w nim skryptów.

Opublikowano
Słyszałem że agbot może szybciej bić jeśli przyspieszysz go programem "cheat engine", lecz nie wiem ile w tym prawdy.

Ja używałem Cheat Engine i nie pomaga wcale, on przyspiesza ciebie i moby to po co go wogóle używać, jak klikniesz w jedno miejsce żeby szedł to widać jakby się przycinał i 5 razy to się przycina. Moim zdaniem CE to nie jest żadne przyspieszenie.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano
Ja używałem Cheat Engine i nie pomaga wcale, on przyspiesza ciebie i moby to po co go wogóle używać, jak klikniesz w jedno miejsce żeby szedł to widać jakby się przycinał i 5 razy to się przycina. Moim zdaniem CE to nie jest żadne przyspieszenie.

To jest tylko zludzenie przyspieszenia bo uzyles to na silka a nie bota.

Jak uzyjesz na agbota cheatengine to mot sie krashuje postac zawiesza itp ale jak dobrze ustawisz predkosc to troche szybciej bije

PostalDude - Iris - 90

• Dodaj nową pozycję...