Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Moje konto w Smite zostało zawieszone.

Tomaaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy próbuje się zalogować na dole pisze mi , że moje konto zostało zawieszone na okres 63h i 25minut nie wie ktoś za co mogłem dostać bana nigdy nie używałem czitów itp.Grałem czysto... Jedyny program który był włączony podczasz gry to Skype ;D Na email przyszedł mi też jakiś survey jak też to macie to napiszcie... A nie przepraszam testy beta się skończyły :DDDDD

Opublikowano

Gdy próbuje się zalogować na dole pisze mi , że moje konto zostało zawieszone na okres 63h i 25minut nie wie ktoś za co mogłem dostać bana nigdy nie używałem czitów itp.Grałem czysto... Jedyny program który był włączony podczasz gry to Skype ;D Na email przyszedł mi też jakiś survey jak też to macie to napiszcie...

A Afkowałeś\wychodziłeś podczas gry ? Może ktoś cię zreportował, albo kogoś obraziłeś, chociaż regulaminu gry nie czytałem

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

A Afkowałeś\wychodziłeś podczas gry ? Może ktoś cię zreportował, albo kogoś obraziłeś, chociaż regulaminu gry nie czytałem

To jest możliwe xD bo gdy grałem z noobami i miałem najlepsze staty to się z nich nabijałem to potem każdy napisał , że raporcik się szykuje...A Ty możesz wejść bo na email napisali mi , że jest koniec bety i specjalny survey wypełniłem...
Opublikowano

To jest możliwe xD bo gdy grałem z noobami i miałem najlepsze staty to się z nich nabijałem to potem każdy napisał , że raporcik się szykuje...A Ty możesz wejść bo na email napisali mi , że jest koniec bety i specjalny survey wypełniłem...

Tak, ja dziś już chyba z 3 meczyki grałem.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

Ale to jest żałosne, nie ma to jak wyzywać ludzi od noobów bo samemu ma się lepsze staty. Jeszcze się z takim flejmem w grze nie spotkałem, ale gdybym takiego polaczka jak ty spotkał w grze to również poleciał by raport. Nie każdy jeszcze ogarnia tą grę i nabijanie się z ludzi, a tym bardziej ich obrażanie świadczy tylko o Twoim braku wychowania i jest nie na miejscu.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Ale to jest żałosne, nie ma to jak wyzywać ludzi od noobów bo samemu ma się lepsze staty. Jeszcze się z takim flejmem w grze nie spotkałem, ale gdybym takiego polaczka jak ty spotkał w grze to również poleciał by raport. Nie każdy jeszcze ogarnia tą grę i nabijanie się z ludzi, a tym bardziej ich obrażanie świadczy tylko o Twoim braku wychowania i jest nie na miejscu.

Trochę racji w tym jest, ale jak masz statystyki 12:0:x, a inni w twoim teamie 1:7:0, to chyba krew się zagotuje. Do 6lv jest specjalny system meczy, gdzie grają nowi gracze, tam się nauczą. Kilka upomnien w stronę gracza, który okazuje się żywicielem pozostałej drużyny przestępstwem nie jest. Chociaż moim zdaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...