Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob Premium ? o_O

Nygol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam takie małe pytanie. M2bob musi łączyc sie z bazą danych aby sprawdzic czy nasze konto jest premium czy nie. Więc dzięki RE można by było ominąć to i ustawic ze tak nasze konto jest Premium. chyba że sie myle prosze o szczere odpowiedzi bo bardzo mnie to ciekawi :). Przydałby sie ktoś znajacy c/c++ i RE :-). osoby takie jak Kamer1337, gorky02, i inne :)

hcq0.png

Opublikowano

Ale nawet przy zmianie dll nie odblokujesz więcej niż 2 okien z botem ponieważ to jest zależne od serwera m2bob.

W dll zmianie mogą ulec jedynie opcje bota.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak zmienisz DDL'e nic to nie da... Bot sprawdza DDL'ki i jeżeli coś nie pasuje przekierowywuje na strone i sie nie uruchomi..

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Więc wina leży po stronie .exe'ka :) Którym odpalamy ;p No no powili cos kombinujemy :) Teraz tylko kogos potrzeba kto rozgryzie ich Kompilator:) Sprawdzałem i PEiD nic nie znalazł :) Wiem ze dodaje on 2 strony w PE :)

hcq0.png

Opublikowano

Nie ma programu którego się nie da złamać ... Jeśli znajdzie się jakiś doświadczony w tej branży mózg to na pewno to złamie ... Ten program to robota 3-4 osobowego teamu ... za dużo to oni nie mogli zdziałać choć bardzo cenię ich robotę... Niech wymowie się Kamer, czy groky2 (Misiekkantos wcześniej):) cZEKAMy na odpowiedźi kogoś z większym doświadczeniem ;-()

Opublikowano

Chciałem wziąść poważnie sie za RE lecz jak zwykle kursy coldwina(sorki jeżeli przemieniłem) i nic nie weszło no cóż... Jedynie potrafie podłączyc program pod PEiD i OllyDBg ;)

hcq0.png

Opublikowano

Bylo kiedys na epvp tylko tutaj nikt tego nie wstawil, to bylo bodajze z wersja 1.3.* ktos zrobil duzy tutorial jak logowac sie jako premium ale potem w wyzszych wersjach juz to zablokowali.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Gorky a nie myślisz ze mozna to jakoś odblokowac .. w Sensie gdy aplikacja sprawdza połączenie z serverem a potem czy to jest premium to mozna to jakoś ominąć ;)

hcq0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...