Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naprostowanie sprawy - JJayJoker !

PanzerKampf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ...

Z tej strony PanzerKampf , dawniej PanEnderman ...

Jako iż nie będę uczestniczył już w życiu tego forum , ponieważ zostałem

zbanowany przez jakiegoś tam moda , za multikonto ... na którym i tak tez pomagałem ...

Ale nie ważne. Przejdźmy do tematu. Jest to ostatni mój temat na tym forum. A mianowicie

będzie on dotyczył JJay'a a raczej dzieci , którzy bez niego nie widzą życia.

JJayJoker , czemu nie aktywny ?

Otóż każdy jest człowiekiem , i każdy

ma prawo mieć czas wolny. JJay teraz spędza czas z kolegami , zarobił kupę kasy na youtube , i was wypierdolił

w dupsko. A wy , debile siedzący 24/7 na youtube śledząc jego kanał , nabijacie mu tylko jego małą fortunę.

Wchodząc w jego jeden film , aktywujecie reklamy , za co on dostaje kase bez ingerenci w jego kanał. W nadziei , że on

wróci przeglądacie wszystkie jego filmy , oczekujecie jakiś wpisów. A on was tylko wykorzystał , i wykorzystuje nawet , gdy go na kanale nie ma.

Zrozumcie to , kiedy JJay'owi kasa się skończy , on powróci , a wy z radości dacie mu więcej subów. Podejrzewam , że będzie jakiś "wielki powrót" i

dostanie on 3x więcej subów niż ma. A po jakimś czasie znowu was ochuja , i wypierdoli w nieznane. Więc co ... jesteście nędznymi debilami

siedzącymi i gapiącymi się w monitory oraz uzależnionych od pewnych osobliwości.

W jakim celu stworzyłem ten temat ?

Nie mam zamiaru nikogo obrazić , lecz przestrzec przed takimi zachowaniami.

Jeśli kogoś nie ma na kanale , to go nie ma i koniec kropka , nie ma ale.

Temat stworzony jest po to , aby przynajmniej userzy z MPC zrozumieli , że śledząc poczynania

a raczej nieobecność JJay'a na kanale nabijacie mu tylko kasę , nie wiedząc o tym.

Moja rada ?

Wyjdź na dwór , idź po kolegów , weź koleżanki , dotleń się , porozmawiaj o swoim życiu ,

zabaw się , a nie ślęcz przed komputerem.

Nie dajcie się zmanipulować sławnym osobą na youtube , bo oni was tylko wykorzystują jak bezbronne naiwne dzieci !

Userze - masz mózg ? Użyj go ....

Pozdrawiam , PanEnderman - obecnie PanzerKampf - Zaraz zbanowany.

tiger20m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...