Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] Kogo kupić

SCq.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg, ma slowa, shielda. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

Opublikowano
Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg, ma slowa, shielda. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

Popieram. Ja też polecam Lee Sina, jest to jedna z najlepszych postaci w grze, i nie żałuję zakupu. Do jungli polecam też Udyra. Ciekawy styl gry. Może też grać na topie ale do jungli jest po prostu stworzony.

AD Carry wytrzymały nigdy nie będzie, ale polecam ci Ashe jeśli to ma być twój pierwszy Carry, oraz Gravesa (ten już potem). Ta postać ma niesamowite early game dzięki burstowi z potrójnego Q. Doskok i zasłona pozwalają mu uciec z trudnej sytuacji lub dogonić przeciwnika. Jest to mój ulubiony Carry, ale zastanów się też nad Caitlyn jeśli lubisz mieć duży zasięg i stawiać snare pułapki, lub nad Kog Mawem, jeśli lubisz klepać tanków.

A na solo topa polecam Pantheona - moja ulubiona postać. Doskok ze stunem, potężny harass w early game, bardzo skuteczne ganki, duży dmg z E, ulti-teleport przydatne, kiedy wróg próbuje nam rozwalić wieżę. I nie rób go na offtanka jak wszyscy mówią, tylko glass cannon. To ma być assasin. Kup tylko warmoga, atmę i opcjonalnie guardiana ale to już w późnym late. Mam nadzieję że ci pomogłem i dokonasz odpowiedniego zakupu.

Opublikowano

Na BOTa 2 najlepsze picki (wg mnie oczywiście) to Ezrael i Urgot który ma psycho zasięg z Q po naznaczeniu

Jungle - Też polecę Lee Sina tak jak koledzy wyżej

Top - Tutaj dobrze sprawdza się Vayne (zasięg, doskok, odepchnięcie i te ulti :)) Dobry jest jeszcze Renekton robiony pod offtanka (Inaczej się chyba nie da :D)

Zastanów się nad tymi postaciami :)

Opublikowano

Na BOTa 2 najlepsze picki (wg mnie oczywiście) to Ezrael i Urgot który ma psycho zasięg z Q po naznaczeniu

Jungle - Też polecę Lee Sina tak jak koledzy wyżej

Top - Tutaj dobrze sprawdza się Vayne (zasięg, doskok, odepchnięcie i te ulti :)) Dobry jest jeszcze Renekton robiony pod offtanka (Inaczej się chyba nie da :D)

Zastanów się nad tymi postaciami :)

tak jak tutaj ezreal jest bardzo fajny na mida i bota ;]

łatwo uciec przy ganku, ulti czekające na dobicie przeciwnika z low hp <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...