Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft za darmo :)

sdsfs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie reklamuj innych stron. Temu użytkownikowi chodzi o to,abyście zarejestrowali się z tego linku. Przez wykonanie tej czynności on dostanie punkty.

To jest zwykły wyzysk mało wiedzących ludzi.

Pozdro dla kumatych.

PS. BĘDĘ TO ROBIŁ, AŻ MI SIĘ NIE ZACHCE SPAĆ. NIE OSZUKUJE LUDZI TY ZWYKŁY NACIĄGACZU, TY. NIE USUWAJ SWOICH TEMATÓW ;) PO CO SKORO SĄ ONE ' POMOCNE ' I DZIĘKI NIM MOŻNA ZDOBYĆ DARMOWEGO GIFT-CODA. ? ! ;))

Opublikowano

Nie reklamuj innych stron. Temu użytkownikowi chodzi o to,abyście zarejestrowali się z tego linku. Przez wykonanie tej czynności on dostanie punkty.

To jest zwykły wyzysk mało wiedzących ludzi.

Pozdro dla kumatych.

PS. BĘDĘ TO ROBIŁ, AŻ MI SIĘ NIE ZACHCE SPAĆ. NIE OSZUKUJE LUDZI TY ZWYKŁY NACIĄGACZU, TY. NIE USUWAJ SWOICH TEMATÓW ;) PO CO SKORO SĄ ONE ' POMOCNE ' I DZIĘKI NIM MOŻNA ZDOBYĆ DARMOWEGO GIFT-CODA. ? ! ;))

Po to to robie żeby inni wiedzieli o tym sposobie ....

Gość SynekMTG
Opublikowano

To jest i tak fake więc nie ma powodu do reklamowania. Prawdopodobnie właściciele tej strony dostają jakąś kaskę za reklamowanie jej. Nie ma co tracić czasu.

Opublikowano

A nie lepiej podać link kierujący na stronę ? " www.wygrajgry.pl "

Robisz to po to, żeby zdobyć masowo punkty. Nie myśl,sobie że na tym forum nie ma ludzi trzeźwo myślących...

Opublikowano

można na tym wygrać.

Ale nie sądzę bo jest losowanie, tak więc mała szansa ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

można na tym wygrać.

Ale nie sądzę bo jest losowanie, tak więc mała szansa ;)

Ja już gre wygrałem ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...