Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2bob 1.4.4 Najnowszy

m2bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowsza wersja m2bob

1308765501-U105386.png

M2Bob 1.4.4 by Slait & SandMann016

screentp.png

bob.pnglauch.png

1308765429-U105386.png

NIE

1308765413-U105386.png

Tak

1308765487-U105386.png

http://m2bob.net/index.php?site=regi&lan=de 

1308765487-U105386.png

Do bota:

M2BOB.EU LUB http://www.mediafire...bdl08zc8y16s9g7

1308765441-U105386.png

Instrukcja:

1. Rejestrujemy się na stronie.

2. Włączamy bota i wypełniamy wszystko tak jak na ss:

beztytuungh.png

3. Klikamy Login Bot-Server potem Next!

4. Klikamy na klucz i wpisujemy login , hasło , serwer -1 czyli jak ktoś gra na 11 to wpisuje 10 ,ch i slot i klikamy X na górze

5. Klikamy strzałkę i automatycznie nas zaloguje go gry ustawiamy jakieś opcje bota i gotowe !

Jak odblokować MPCforum.pl po użyciu M2bob:

http://www.mpcforum.pl/topic/587719-tut-odblokowanie-mpcforumpl-po-uzyciu-m2bob/

TUT VIDEO:

1284282093-U138092.png

PS : NALEZY ZNOWU ZNALEZC SPOSOB ABY DZIAŁAŁ NA KAMER MODZIE BO ZROBILI PLIKI ROOT 2 ;/

Opublikowano

1308765441-U105386.png

Instrukcja:

1. Rejestrujemy się na stronie.

2. Włączamy bota i wypełniamy wszystko tak jak na ss:

beztytuungh.png

3. Klikamy Login Bot-Server potem Next!

4. Klikamy na klucz i wpisujemy login , hasło , serwer -1 czyli jak ktoś gra na 11 to wpisuje 10 ,ch i slot i klikamy X na górze

5. Klikamy strzałkę i automatycznie nas zaloguje go gry ustawiamy jakieś opcje bota i gotowe !

Już nie trzeba -1 wpisuje się normalnie jak 11 to 11

@Up

Trzeba czekać na aktualizacje polskiego metina...

Arcymistrz
Opublikowano

Tak czekamy do czwartku po cotygodniowej konserwacji bedzie normalnie dzialac... nie wiem dalczego mi bez probelmu bot chodzi na 1.4.3 ;D

Opublikowano

Uwaga teraz jak chcecie wbic m2bob wyswietla ze musi byc aktualizacja hacka.aby dzialal wam dzis 1.4.3 nalezy sciagnac 1.4.4 i podmienic apke na ta z 1.4.3. Mozna tez poczekac do jutra

Opublikowano

@2xUP

mi to "przeklejanie" nie działa, gdy wrzucę .exe z wersji 1.4.4, a resztę z wersji 1.4.3 to wchodzi mi do metka, bez żadnych błędów, lecz po krótkim czasie, kiedy się zaloguję wywala całą grę.

@TOP

konserwacja jest w KAŻDY czwartek i zaczyna się około godziny 10, trwa blisko 1h.

Opublikowano

Mam pytanko, może głupie, ale jestem nowy. Czy za używanie tego bota bez blokady hs (bo takiej nie ma, jak jest to napiszcie), załapiemy bana od maszyny? Jeśli tak to po ilu, tak mniej więcej dostaniemy bana?

Opublikowano

Witam.Mam problem jak włączam metina przez m2bob wyskakuje mi blad "Nieprawidłowa wersja pliku pack/root.epk.Prosze o pomoc.

Nowicjusz
Opublikowano
Witam.Mam problem jak włączam metina przez m2bob wyskakuje mi blad "Nieprawidłowa wersja pliku pack/root.epk.Prosze o pomoc.

Mi tak samo na Win Xp Sp3

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...