Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DanteXD

HesteraMt2  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? serwer :P ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext738083719.png

cooltext738084103.png

Dawniej cały kontynent zjednoczony był jako jedno Imperium. Jego ludność żyła w pokoju będąc w dobrych relacjach z władzą Imperatora.

Jednak pewnego dnia zagrożenie spadło z nieba, w postaci wielkiego Kamienia Metin.

Uderzenie kamienia nie tylko zmieniło warunki geograficzne i klimatyczne kontynentu, sprawiło również, że zwierzęta zostały poddane jego kontroli. Stały się zabójcami, poprzez mutację przeobraziły się w potwory. Wielu zginęło w wyniku śmiercionośnej zarazy aby ponownie powrócić do świata żywych jako nieumarli, błąkając się po zniszczonym kontynencie.

Wynikły w ten sposób chaos spowodował rozpad dawnego Imperium i powstanie trzech mniejszych imperiów wrogich sobie po dzień dzisiejszy. W centrum kontynentu gdzie spadł Kamień Metin żyją teraz najbardziej przerażające stworzenia Z nieba natomiast w dalszym ciągu spadają pomniejsze Kamienie.

Przerażającym jest fakt, iż moc Kamienia Metin zdaje się wzrastać zupełnie tak jakby regenerowała się po upadku . Ta nowa moc zmusiła Boskiego Smoka do osobistego pojawienia się na kontynencie i podjęcia próby powstrzymania Kamienia Metin

Stań się sojusznikiem Boskiego Smoka i pokonaj moc Kamienia Metin. Powstrzymaj zagładę kontynentu i zjednocz go pod Twoim przywództwem w świecie HesteraMt2 !

cooltext738085181.png

łącze internetowe :

10 mb/s

Procesor

4x3,06Ghz

Ram

4gb

cooltext738085429.png

Strona główna

5.85.163.215

Client :

Client Rykox

Launcher :

Scan

cooltext738085634.png

System Ulepszeń

7.jpg

cooltext738087678.png

Exp

600%

Drop

600%

yang

600%

Kontakt

Hamachi/gg :41767013 < na niewidoku>

[HA]Misiek

[GM]Kolodante

6/7 bon brak bonu na klase ;] tylko exp ;]

Serwer spolszczony w 99,9%

Biolog : sami zobaczycie ;]

Start serwera : 1 Sierpnia o 12:00 dla pierwszych 20 osób przewidywane nagrody ;]

Pozdrawiam [HA]Misiek

GODZINY OTWARCIA:

CODZIENNIE 9:30 - 17:00/ 18:30 - 21:30

Sieci Hamachi : HesteraMt2-6 , HesteraMt2-7, HesteraMt2-8,HesteraMt2-9,HesteraMt2-10,HesteraMt2-11,HesteraMt2-12,HesteraMt2-13</p>

Opublikowano

Dodaj ss handlarzy oraz systemu ulepszeń i co się dostaje na start. To jest rykox, bo już mi się znudziły ciągle te Rykoxy -.-...

Opublikowano

Serwer był przez cały czas ON , tylko nikt nie umiał zrobi porządnego Lunchera ;)

Aż w końcu ja się skapnąłem i ogarnąłem :)

Zrobiłem im Lunchera za free :D

Na serwerze w najlepszych lotach 3 osoby on-line :D

[HA] popsuła się najpierw strona , potem sam musiał tworzyć konta -.- (i nie ogarniał serwera)

Cysty hamak postawiony na plikach Rykox v2 , nawet dropu z metków nie było ! :)

hehueheheheh ! :D:D

13735324352268179080.png

Opublikowano

DNO serwer... HA nic nie ogarnia ;c

nie polecam ; >

Ty jesteś Dnem...

HA własnie zrobil strone oraz serwer jest w gotowosci... Nadal ulepsza żeby nie było płaczu o nic :)...

Czekaj z Cierpliwościa a nie oceniasz Ksiązkę Po Okładce

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Ale skoro postawił serwer to mógł się wcześniej wysilić i zrobić all...

A nie teraz jak jest ON to on specjalnie robi offki i dodaje ;o

13735324352268179080.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...