Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] pobrać

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam pobrałem gre z oficialnej stronki tej gry i jest problem 4.7gb sciągałem ponad 12h mam słaby net a nie moge rozpakować zip wysakuje błąd skąd moge pobrać dobrą wersje ? i powie ktoś czy sie oplaca wszyscy chwalą gre i chciałbym poznać opinie zwykłych graczy/profesjonalistów w mmo z góry thx

Ps- Trzeba to aktualizować ? jak sie sciągnie / i czy to jest beta czy juz stabilna gra?

@Edit

I mam pytanie czy ta gra ma wira bo mam zipa od kumpla a jemu dziala a ja mam antywirusa jak włozyłem pena wyskoczyło mi ze jest jakis wirus i to on sam usuwa a potem po chwilce ze operacja otwarcia zipa niepowidła sie / została zakonczończona automatyczne czy jakos tak

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Warto grać, jest świetne PVP, PVE, enchanting, fabuła. Ogółem super przyzwoita gra.

Tak, po ściągnięci jeszcze się aktualizuje, ale mało.

Z tym wirusem ,to lepiej przeskanuj ten folder, jeden ziomek miał podobnie, i mu trojana wykryło, jakby co zsskanuj, i jak coś będzie usuń, i ściągnij od nowa. ;x

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

spoczy ale net na limit juz wyczerpany więc nie sciągne;/ szkoda. kolega mowil ze fajna giera a powiedz mi pojdzie mi gra na i5 2 rdzeniowy 2.7 na x1- zintegrowana grafa ale ciagne mb od ramu a ramu mam 4 gb bo to laptop?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

oks dzięki poprosze kogos niech mi sciągnie a lepiej w partach czy całe odrazu?

Opublikowano

Ja miałem problem, że mi przerywało pobieranie to wziąłem w partach.

Ale niczym się to nie różni.

Plus partów jest taki, że jak chcesz komuś dać, a masz pendrive 4GB (tak jak ja), to dajesz mu 2 party a trzeci niech ściągnie sam. ;)

51708373187730018158.png

Opublikowano

hehe nie no mi kolega sciognie i da całą zainstalowaną gre razem z patchem bo limit wyczerpany prędkosc pobierania nie przekracza 7 kb/s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...