Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Polska Grupa MW2

bartexm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem Bartek i mam 13 lat. Gram na Konsoli Xbox360 od miesiąca i zauważyłem, że nie ma za dużo graczy Polskich w grze cod:MW2.

Więc pomyślałem aby utworzyć coś w tym stylu jak Grupa, mająca sb w znajomych,Ustawiająca wspólnych prywatek lub poprostu ćwicząca granie razem.Myślicie,że takie coś wypali czy będzie to klapa? Słucham odpowiedzi :)

f8U07UQ.png

Opublikowano

masz na myśli coś takiego jak klan.

Moim zdaniem ma to sens w każdej grze,w którą grasz dużo i chcesz grać z innymi ludźmi tej samej narodowości.

Najlepiej byłoby, gdybyś poszukał czegoś w necie - 13 lat nie zachęci wielu graczy do dołączenia ;).

Opublikowano

masz na myśli coś takiego jak klan.

Moim zdaniem ma to sens w każdej grze,w którą grasz dużo i chcesz grać z innymi ludźmi tej samej narodowości.

Najlepiej byłoby, gdybyś poszukał czegoś w necie - 13 lat nie zachęci wielu graczy do dołączenia ;).

Nie chodzi mi o klan.Jestem za słaby na klan,a chodzi mi tylko o dobrą zabawę.Niestety 13 lat mam i nic się nie zmieni. ;/

f8U07UQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...