Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elohell.net

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym się dowiedzieć jak działa ten system coins słyszałem ze trzeba miec 2500 coins zeby dostać 838 rp.

For signing in once for 24h – gain of 20 coins.

For uploading content which made a main page – gain 70 coins.

For uploading content to queue – gain 100 experience points.

Po prawej stronie na dole jest :

Enter the code get your free coins

Skąd te kody można zdobyć ?;/

Opublikowano

Za bardzo się nie znam na tej stronie, ale z tego co napisałeś to wydaje mi sie, że raz dziennie gdy się logujesz dostajesz 20 punktów,

a jak coś wrzucisz coś na stronę główną to dostajesz 70 punktów. Gdy uzbierasz 2500 punków dostajesz kod za który dostajesz rp.

Opublikowano

:X

To wiem przecież to napisałem xD a angielski umiem :x

Tylko chodzi mi o to skąd te kody zdobyć i po co tam jest exp ?:x Mam 1 LVL ! Oł Yeah !

Opublikowano

Ja mam już 2k coinsów a co do tego czy to rzeczywiście działa nie jestem pewna ale zapewne tak ::P A na jakiej zasadzie działa dokładnie wymienianie tych coinsów to nie wiem ale wydaje mi się że może być to powiązane z jakimś czymś typu paypal etc. ;d

Opublikowano

Ja mam już 2k coinsów a co do tego czy to rzeczywiście działa nie jestem pewna ale zapewne tak : :P A na jakiej zasadzie działa dokładnie wymienianie tych coinsów to nie wiem ale wydaje mi się że może być to powiązane z jakimś czymś typu paypal etc. ;d

Dość długo zbierałaś?

Tak działa, kolega próbował - wszystko w porządku i miał się czym cieszyć, ponieważ uzbierał już jakieś 10000 tych coinsów (wariat ^^)

"Know Your Place"

Opublikowano

Dość długo zbierałaś?

Tak działa, kolega próbował - wszystko w porządku i miał się czym cieszyć, ponieważ uzbierał już jakieś 10000 tych coinsów (wariat ^^)

W sumie moje zbieranie zamknęło się w 3/4 dzień gdy się o tym dowiedziałam :D Nie chciało mi się nic wrzucać tam już ^.^

No to super jeśli tak działa u.u

Opublikowano

Na elohell :P Dodając jakieś obrazki itd. jeśli taki trafi ci na main stronę dostajesz wtedy chyba 70 coinsów a za samo logowanie się codziennie dostaniesz 20 :P

Opublikowano

Ja mam już 2k coinsów a co do tego czy to rzeczywiście działa nie jestem pewna ale zapewne tak : :P A na jakiej zasadzie działa dokładnie wymienianie tych coinsów to nie wiem ale wydaje mi się że może być to powiązane z jakimś czymś typu paypal etc. ;d

To działa pewnie na takiej zasadzie jak kiedyś były strony typu że zapraszałeś ludzi i głosowałeś w ankietach a oni za to ci dawali nagrody od koszulek do konsoli :P

Osobiście nazbierałem ileś tam pkt i otrzymałem tą koszulkę ale jak się dowiedziałem że za moje jedno kliknięcie oni dostają 1000$, a wtedy z tego oddadzą 10$ żeby kupić mi koszulkę to przestałem się w to bawić.

Czyli za to że my dostaniemy coś za 10$ oni dostaną 100x tyle : )

Opublikowano

@up

masz w nazwie tematu

Dzięki, tylko jednego nie rozumiem. Czemu dostałem ostrzeżenie i za co? Za to, że nie zauważyłem nazwy strony w temacie?

Dzięki i widzę ze wiele ludzi o tym nie wiedziało :D Jeśli ktoś chce jeszcze jakies rp za free to może liczyć na szczęście na http://www.ocelotewo...net/lottery.php liczę na + :D

Na tej stronie tylko muszę po prostu wpisać email i nick czy coś jeszcze? Bo wydaje mi się, że tak ale nie jestem pewień :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Tak.Ocelote losuje na streamie pokazuje nick :D i dostajesz kod na emaila :) Raz na dzień. Jak nie wygrasz to znów musisz się wpisać.

Opublikowano

Losuje co 1 czasem może co 2 dni o losowej godzienie :DNie trzeba przy tym być tylko warto sprawdzać emaila :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...