Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Hostera na serwer Hamachi-No Hamachi

Daniok22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Tak jak w tytule, poszukuję hostera do serwera Metin2.

Napiszę coś o sobie :

Od kiedy gram w Metin2? : od 2009 roku

Od kiedy zajmuje się serwerami prywatnymi? : Od połowy 2011 roku

Co potrafię : Edycja navicat, dodawanie broni, (ogarniętych, nie śmieci typu Miecz Śmierci z 2k dmg itp.), map, potworów itp.

CV (no to może nie CV, ale kto by się tam czepiał

:D)

Pochodzę z podkrakowskiego miasta Dobczyce (15-25 minut drogi). Z wieku pewnie wielu z forumowiczów wywnioskowałoby "oo kolejny gimbus" itp., nic bardziej mylnego. Jestem człowiekiem ogarniętym, miłym (chyba, że ktoś mnie ostro zdenerwuje, albo wyzywa rodziców itp.) , nie używam (tak jak 70% ludzi z mojego wieku słowa "kur** jako przecinka", mam wywalone na hejterów i trolli (żal mi na nich swojego życia), Jeżeli czegoś się chwytam nie robię tego na odwal się, tylko wykonuje swoją pracę jak najlepiej. Niestety mój sprzęt nie pozwala mi postawić serwera metin2.

Czego oczekuję od Hostera :

*Sprzętu w miarę takiego, który pozwala na uciągnięcie do 120-250 osób

*Zgody na sterowanie jego maszyną za pomocą programu Team Viever (dzięki temu hoster nie musi mieć wiedzy o navicacie)

* Utrzymywania serwera włączonego przez 6-8 godzin więcej

*Ogarniania serwera jako GameMaster oraz znajomości/posiadania na kartce najważniejszych komend

Co otrzyma hoster :

*Rangę H@ na serwerze

*Jeżeli będzie chciał mogę co miesiąc dofinansować go ewentualnie sms'em na jakąś niekoniecznie kosmiczną kwotę

(reszta ewentualnie do ustalenia)

Co zamierzam stworzyć :

Serwer stworzony bardziej pod PvP, ze statami w miarę ogarniętymi (coś pomiędzy 500-1000%), w zależności jaki zostanie ustawiony maksymalny poziom do zdobycia.

Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam na Gadu-Gadu 43802283 , bądź telefon kontaktowy 691777603 (na początku lepiej skontakować się SMS'em)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...