Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tysięczniak

Exibit98

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
Nie możesz psozukać ?

Skoro byłeś łaskaw napisać tego posta to już mogłeś udzielić mu odpowiedzi.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Robisz tak:

-wchodzisz na wężowe pole

-przechodzisz przez wszystkie zaklęte(nie będe opisywał drogi bo sam mam zawsze problemy z dojściem do ogrów xD) i wchodzisz na taka pustynie z różnymi mobkami

-idziesz zaraz przy przepaści aż dojdziesz do mostu

-przechodzisz przez most i wracasz się spowrotem w dół na samym dole będziesz miał po lewej tp i wchodzisz do niego

-teleportuje Cię do kraju gigantów gdzie skręcasz odrazu w lewo(raczej radze włączyć sh ;P) i idziesz na smaą góre gdzie stoją 2 namioty i respią się tysięczniki, lub też spadają metiny na 80 lvl

Odradzam wejście bez ninjy i polecam bicie na sh oraz zabranie olbrzymiej ilości potek ponieważ bez 15k życia tysięcznik sam potrafi zniszczyć, wali potężne krytyki, a sam dosyć szybko się leczy więc bez trutki nie da rady, uwaga aby też nie bić go zbyt luzacko bo jak ściągniecie okoliczne orki to dead ponieważ też są bardzo mocne(posiadają jedynie mniej życia) i jeśli jesteś ninją radze wziąść woja body najlepiej z sh (osobiście sam na sh na 87 lvl ubiłem tysiaka ale tylko przez wzgląd na fakt iż weszła mi trutka i miałem 50% na przeszywkę i 50 % na krytyka, więc poszło dosyć szybko ja wój body ^^) nie potrzeba ci żadnych marmurów jedynie dobry team, jak wjedziesz z potężną gildią to luźno dacie sobie rade.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

droga jest banalna ... trzymaj sie na wezowym prawej strony az dojdziesz do niszczycieli i tego typu mobkom i dalej idziesz prawa strona do mostku przechodzisz przez niego skrecasz w prawo przechodzisz przez portal idziesz prosto potem w lewo do gory i tam sa tysiaki a po drugie z tysiakow nie tylko stale dropia lecz rowniez bronie na 70 lvl bo ja np wydropilem siamese i zlodzieja.... wiec wiesz xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...